Een bijzonder lampje van E-Glue

Dieren, dieren, dieren. Mosi is er gek op, maar ik ook. Dat was waarschijnlijk ook wel al duidelijk. Het Franse E-Glue heeft een schat aan mooie designitems met én zonder dierenthema. En het handige is dat de hele webshop op thema gesorteerd is, dus ben je net bezig een mooi kinderkamertje samen te stellen in bijvoorbeeld een dinosaurus, prinsessen of junglethema; dan hoef je het niet eens meer zelf bij elkaar te zoeken.

 

Zebra Minilum tafellampje

Bij E-Glue vond ik dus dit prachtige zebra lampje. Het lampenkapje is gemaakt van hout, wat voor mooi zacht, warm en een beetje gekleurd licht zorgt. Fijn om ’s avonds nog een boekje bij te lezen en dus ideaal voor de slaapkamer. Je kan uit vijf verschillende dieren, een robot en diverse grafische prints kiezen. Die ook nog eens leuk matchen, dus slapen er twee kindjes op een kamer. Dan matchen twee verschillende lampjes altijd prima. Het dunne hout is wel wat kwetsbaar voor de echte kleine kinderhandjes. Ik zet het lampje voorlopig dus even buiten bereik op een wandplankje. Dan zullen we nog lang plezier hebben van dit geweldige design; dat overigens ook echt niet misstaat in de woonkamer als sfeerlicht.

E-Glue Artikids

Een verzameling mooi designitems en een hele brede collectie muurstickers. Dat vind je beiden bij E-Glue. Er zijn stickers in alle maten en vormen. Van kleine kikkertjes tot volledige prinsessensets. Maar wat eigenlijk het allerleukste is en volgens mij ook vrij uniek; is dat je bij E-Glue je eigen muurstickers kunt laten maken. Met de Artikids service stimuleert E-Glue de creativiteit van kinderen. Laat ze hun eigen tekening maken op een stuk papier en E-Glue maakt er muurstickers van. Zo komt toch hun tekening op de muur, maar dan zonder dat jij de kwast erbij moet pakken om het weer weg te werken. Het hoeft natuurlijk niet een grote tekening te zijn, maar je kunt je kinderen ook uitdagen mooie patronen te ontwerpen. Zo krijg je een super originele muur, die geen ander had kunnen bedenken.

kids-wall-decals-single-xxl-peacock.jpg

Design voor kinderen

Naast de stickers heeft E-Glue ook de meest gave behangetjes. Repeterende printjes met wolken, panda’s of apen, maar ook hele reuze grote prints. Liever iets kleiners? Van dat gave lampje maken ze ook kleine A4 en A3 prints op hout. Met bij elke prints een super leuke bijpassende posterhouder, die je natuurlijk ook voor andere prints kunt gebruiken. En kijk vooral ook even bij de decoratie items, want hoe gaaf zijn de ballonlampen, de Giraffe Baby Mobile en de dierenkoppen. Een goede verzameling mooie spulletjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s