Fresh Dinosaurs

Alhoewel er tal leuke grote merken zijn, vind ik het toch het leukst om nieuwe kleine merkjes te ontdekken. Zo kwam ik ook Fresh Dinosaurs tegen. Een kinderkledingmerk uit het zonnige Mallorca. Met het ‘we move to the see’ thema van de eerste collectie helemaal in lijn met de huidige temperaturen.

fresh_dinosaurs_ss17_kid4.jpg

IMG_9809-copia.jpg

Fresh Dinosaurs

De gedachte achter een label vind ik altijd interessant. Een goed verhaal achter een leuk ontwerp maakt het des te sterker. Fresh Dinosaurs staat voor de liefde voor de zon, zee en het licht. Het hele concept staat voor vrijheid en respect; liefde voor de wereld om je heen. Het plezier straalt van de designs af, de kleuren zijn vrolijk en de stoffen fijn om te dragen. Er komen o.a. mooie prints met golfjes, haaien en surfboard terug op de stukken. Hoe zomers wil je het hebben? Je koopt de collectie o.a. bij Pearls and Swines en Sissy Boy. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s