Fruitige pizza

Zijn jouw kinderen gek op pizza, maar eten met minder gemak voldoende fruit op een dag? Schotel ze dan eens deze pizza voor, dan sla je twee vliegen in een klap. Zij blij met een grappige pizza en jij met de bijkomende vitamientjes. Van een watermeloen snijd je zo voor elk kind een eigen schijf die je met wat garnering omtoveren kan tot pizza. Voor de kleintjes kun jij het doen, maar is je kindje zelf al handig genoeg, dan is dit een erg leuk idee om juist samen te doen. Schijfjes banaan, druifjes, krenten, aarbeien, bessen. Eigenlijk kan alles op deze pizza, net zoals bij het origineel eigenlijk. Veel pizza plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s