Spiraal fotoalbum (Saal Digital)

Fotoalbums; ik kan er geen genoeg van krijgen. Via Saal Digital mocht ik een spiraal fotoalbum testen en ik heb deze mogelijkheid gebruikt om een bundel te maken van Mosi’s fotoshoots. Leuk om deze super mooie professionele foto’s zo samen te kunnen bewaren. In zijn jaarlijkse fotoboek zal ik uiteraard ook een selectie meenemen, maar eigenlijk wilde ik helemaal niet kiezen. Nu heb ik ze dus gelukkig gewoon allemaal kunnen afdrukken.

20170430-20170430-DSCF4492.jpg

Het spiraal fotoalbum

Ik heb een handzaam formaat gekozen van 20 bij 20 cm. Grote albums zijn ook zeker leuk, maar ik neem de boekjes graag ook met me mee en dan is wat kleiner wel handig. En van de mooiste foto’s maak ik gewoon hele grote wandafdrukken om het te compenseren. Wil je je spiraalalbum liever groter? Dat kan, want je kan tot A3 formaat afdrukken. Je kunt zelf het aantal pagina’s kiezen met een minimum van 16 en een max van 48, uitbreiden gaat steeds per twee stuks. Wat fijn is aan het spiraal album is dat de bladzijdes helemaal omgeslagen kunnen worden. Je mist dus nooit een stuk van de foto omdat je bladzijde niet helemaal plat ligt.

Ontwerpen

Ontwerpen doe ik met de software van Saal Digital die inmiddels op mijn bureaublad staat. Het is een fijn programma, waar je eerst je foto’s in kan laden en dan direct kan beginnen met opmaken. Het programma kun je voor alle producten van Saal Digital gebruiken. De prijs staat er ook direct bij, je ziet dus precies wat het je kost om toch nog een extra bladzijde toe te voegen. Heel fijn!

Het resultaat

Ik ben blij met het boekje. De kwaliteit is goed, de afdruk scherp en de kleuren mooi. En trots als ik ben, neem ik dit boekje graag met me mee. Ik ben trots als een pauw en het is een mooie herinnering aan Mosi’s (eerste) fotoshoots. Hij deed het zo goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s