Nature Footwear

Ik heb een schoenentik en Mosi neemt hem over! Zal hij dat aangeleerd hebben of is dit aangeboren? Hij werd in ieder geval dolblij toen hij zijn nieuwe schoenen van Nature Footwear zag en wou ze onmiddellijk aan. Mijn eigen paar had op mij hetzelfde effect. Mosi begon direct te dansen en ik rondjes te lopen. Want deze schoenen zitten heerlijk vanaf moment één. Je hoeft ze niet in te lopen. En dat is ook geen wonder, want deze schoenen zijn gemaakt naar de vorm van je voet.

Nature Footwear

Waarom zijn schoenen niet naar de vorm van je voet gemaakt. Die vraag stelde Eik Braun-Ottosen zichzelf. Zijn missie wat om schoenen te maken naar de vorm van je voet, die ook nog eens fashionable zijn. En dat niet alleen, want met de keuze van de naam Nature, is er ook een andere gedachten. De verantwoordelijkheid om onze ‘voetafdruk’ te verkleinen. De zool is gemaakt van gerecyled materiaal en de schoenveters van oude plastic flessen. Nature is een Deens merk en wordt gemaakt naar Deense standaard. Dit levert een simpel en functioneel design op en daarmee een tijdloze, veelzijdige en duurzame schoen.

20170509-20170509-DSCF4568.jpg

Voor de hele familie

Wat ik mega leuk vind aan Nature Footwear is dat de hele familie in dezelfde schoenen kan rondlopen. Vader, moeder en de kinderen. Er is iets minder keuze in kleuren voor kinderen, maar dan nog kun je met de acht opties die er zijn alle kanten op. Voor dames zijn het meer dan 25 opties en is er naast de schoen ook een sandaal verkrijgbaar. Ideaal om op die warme dagen ook lekker en stijlvol rond te lopen.

Onze schoenen

Mosi heeft mooie donkerblauwe schoenen en ik witte met een slangenprint. Het donkerblauw wordt niet te snel vies, met al dat buitenspelen nu. En het wit is ideaal voor de zomer. Onder een jeans, jurkje of fleurige broek. Het past overal bij. Zoals ik al zei hebben we de schoenen niet rustig ingelopen, we zijn direct een hele dag naar de dierentuin gegaan met onze matchende schoenen. En dat was absoluut geen probleem, sterker nog we hebben uren lang prinsheerlijk rondgelopen. Dat kan ik niet vaak zeggen als ik nieuwe schoenen aan heb. En zelfs niet bij schoenen die ik al lang en breed heb ingelopen trouwens. Fijn voor mezelf dus, deze schoenen met de ideale pasvorm. Maar nog fijner vind ik het dat Mosi hierop rondloopt. Zijn voeten zijn nog vol in ontwikkeling en hij kan niet zo makkelijk aangeven dat zijn schoenen niet lekker zitten. Gelukkig hoef ik daar bij deze niet aan te twijfelen en weet ik zeker dat het goed zit.

Vind je deze schoenen gaaf? Kijk dan ook eens bij Are You Swedish. Hier vind je meer kleding en accessoires in Scandinavische stijl. 

DSCF5063.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s