Ontbijtje voor een kleine ster

Dit ontbijtje is eigenlijk bij toeval onstaan. Ik sneed een ster uit voor sterrenwentelteefjes, dus de rest van de boterham bleef over. Eieren stonden al voor mijn neus en een broodje ei had ik wel zin in. Ik heb toen dus de boterham waar de ster al uit was in de pan gelegd en het eitje er in gegooid. Het resultaat is super leuk en lekker geworden. Mosi is nog niet zo’n fan van ei, maar tegen de tijd dat hij het gaat waarderen zet ik hem dit bordje zeker voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s