Childhome tipi tent

Nog anderhalve maand en het is zo ver; Mosi’s tweede verjaardag. Vorig jaar gaf ik als ‘groot’ cadeau o.a. deze zelfgemaakt hobbelzebra en ook dit jaar ben ik weer op zoek naar een mooi cadeau. Op het lijstje staat o.a. een tipi tent en zo kwam ik bij de tipi tent van Childhome uit. Mosi heeft hem al even mogen testen, want zo’n tweede verjaardag is al spannend genoeg. Ik haal hem zo nu en dan gewoon vast even uit de kast en zo weet ik dus ook nu al zeker dat hij het een prachtcadeau vindt. Dat zal volgend jaar vast niet meer kunnen.

De tipi tent zigzag

De tipi tent van Childhome is er in drie verschillende uitvoeringen. Wij hebben de zigzag versie in grijs en wit, maar er is er ook een met grijs witte strepen en met vrolijke tipi print. Het is een tipi met 4 stokken, van 135 cm bij 135 cm en 143 hoog. Groot genoeg om met meerdere kindjes in te zitten, of al je knuffels in mee te slepen. Er zit een gebruiksaanwijzing mee die je helpt bij het opzetten, maar eigenlijk is het zo gepiept. De schuift de stokken in elkaar, haalt ze door de lussen heen en met het touwtje knoop je ze aan elkaar. Binnen een kwartier staat de tipi tent overal waar je maar wil. Van huiskamer tot kinderkamer en van balkon tot strand. Met de handige draagzak neem je hem zelfs met gemak mee op de fiets.

Mosi en de tent

Mosi is echt gek op de tent. Hij verstopt zich sowieso elke dag wel ergens achter. De gordijnen, een boek of zijn bord. Nu kan hij dat echt als een pro doen met zijn tent. Waar ben je? Hoor ik dan van achter de gordijntjes. Het is heerlijk om te zien hoe hij van zijn eigen plekje geniet. Lekker er een dekentje in, wat rozijntjes en een iPad met een filmpje en hij kan zo een half uur zoet zijn. Wat een verademing is met een jongetje dat bijna altijd door het huis rent, klimt en klautert. En dat ruwere spel doet hij ook met zijn tent hoor. Hij schuift er graag mee door de kamer. Een goede test, want hij valt dan niet in of uit elkaar. Altijd blijven opletten natuurlijk, maar het gaat allemaal veilig en goed. Een heerlijk plekje voor hem en voor mij dus. En met de print ben ik ook meer dan tevreden; want die staat goed in de woonkamer, maar ook in de kinderkamer. Een super cadeau voor de tweede verjaardag, maar ook voor oudere kindjes zeker zo leuk.

 

20170602-20170602-DSCF5094.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s