What mother made

Ik hou van Afrikaanse stof. Dat zag je al o.a. terug in mijn DIY’s met het ledikantje, borstzakje en broekje. Zelf echt een heel kledingstuk in elkaar zetten kan ik helaas (nog) niet. En wat je zelf niet kan, dat moet je elders zoeken. Dat deed ik bij What Mother Made. Dat is een klein kledinglabel uit London, met de mooiste handgemaakte kinderkleding. Naast super toffe Afrikaanse prints gebruiken ze ook neutrale stoffen.

What Mother Made

De modellen van de kleding van What Mother Made zijn vrij traditioneel; denk aan mooie tuinbroeken, shorts en overhemden. Of voor de meiden echt super schattige jurkjes. Deze zijn er in bonte Afrikaanse prints, maar ook in mooie kleuren als mosterdgeel, blauw en ruitjes of bloemetjes. Voor elke stijl wat wilt en leuk te combineren met elkaar. De collectie traditionele vintage look, met een leuke eigentijdse en speelse twist. En het leukste is dat elk stuk handgemaakt is, dus zie je een item maar wil je een andere stof? Dan kan dat meestal gewoon. De collectie is voor kinderen van 0-8 jaar, maar ben je net zo gek als ik op matchen? Kijk dan even naar deze te gekke jassen, dus kun je ook voor jezelf bestellen!

 

Mosi in What Mother Made

Mosi heeft een broek en jas van What Mother Made, uiteraard beiden van Afrikaanse Wax stof. En ik ben er gek op! Het staat super vrolijk en mooi. Hij fleurt de hele ruimte op met zijn kleurrijke broek aan. Zelf is hij ook ontzettend blij, hij zit lekker dus hij kan heerlijk spelen in zijn gave outfit. De jas is zo mooi dat ik hem eigenlijk ook voor mezelf wel. Ja, Mosi’s garderobe is inmiddels een stuk beter dan die van mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s