Don Fisher

Er zijn heel veel leuke kindermerken, maar er zijn er maar weinig écht uniek. Don Fisher is er zo één. Zoals de naam al verraad, staat de vis centraal. Dat klinkt niet heel aanlokkelijk, maar de uitvoering is werkelijk prachtig. Don Fischer maakt tassen, portemonneetjes, etuis en dergelijke in de vorm van vissen. Het zijn ontzettend mooi uitgewerkte katoenen waterdieren van over de hele wereld; van clownfish tot tonijn en van mossel tot garnaal.

Bonito

Het Spaanse Don Fisher zeilt over de zeven zeeën en vist naar alle bonitos in zee. Dat is een leuk Spaans woordgrapje, want bonito betekent zowel mooi als tonijn. En mooi dat zijn ze, die vissen van Don Fisher. Ze maken elke vis die je je maar kunt bedenken, om jouw waardevolle spullen in op te bergen. Handgemaakt en vers; aan de binnenkant vindt je de graten. Onweerstaanbaar! Naast tassen en kleine opbergers maakt Don Fisher ook de schattigste babykleertjes en accessoires met vissenprint.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s