Plan Toys

Een betere wereld begint bij jezelf. Hoe cliché, maar hoe waar. Mosi’s speelgoed probeer ik dus ook altijd zo verantwoord mogelijk uit te zoeken. Ik hou alleen ook wel erg van mooi speelgoed. Dat komt goed samen bij Plan Toys. Dit duurzame houten speelgoed is niet alleen verantwoord voor de wereld, maar ook voor je interieur en voor de ontwikkeling van je kind. Ze kunnen hun eigen fantasie gebruiken en hun eigen spel ontwikkelen.

Plan Toys collectie

De collectie van Plan Toys begint met speelgoed voor de allerkleinsten; van rammelaars tot babygym. Er is speelgoed voor kinderen van 0 tot ongeveer 5 jaar in verschillende speelcategorieen. Rollenspel, muziekinstrumenten, badspeelgoed, creatieve spellen, bouwmaterialen, puzzels en ga zo maar door. Trommels, blokken, hobbelpaardjes, poppenhuizen, auto’s en doktersets. Klassiekers en juist hele nieuwe ideeën. Sinds kort hebben ze overigens een prachtige houten eetstoel aan het meubelassortiment toegevoegd die opgevolgd kan worden door een perfect en handig bureausetje.

Mosi en zijn Plan Toys

Mosi heeft al een aardige collectie Plan Toys speelgoed opgebouwd. Hij heeft een sorteer- en telraam, een politieauto, een trommel, een setje met snijfruit en als klap op de vuurpijl een draagbaar keukentje met een extra pannenset. Elk stuk speelgoed is hier een hit zowel bij mama als bij Mosi. De kwaliteit is prachtig, de kleuren mooi en het speelt lekker. Vooral het keukentje en het snijfruit is op dit moment populair. Mosi doet mij graag na en houdt daarom net als ik van koken en eten (maken). Dit keukentje is lekker compact en kan ik op een krukje zo bij me in de keuken zetten zodat hij ook zijn gang kan gaan als ik aan het koken ben. Heb je meerdere kindjes in huis? Dan zou ik toch voor een groter keukentje kiezen, want je kan er lastig met zijn tweeën achter staan, al ben je nog zo klein. Plan Toys heeft ook een super mooi groot keukentje, dus dat komt goed uit.

20170321-20170321-DSCF3516.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s