Fair Furniture kinderstoeltjes

Van alle meubelstukken is de stoel denk ik wel mijn favoriet. Aan de eettafel staan 6 verschillende, gewoon omdat ik niet wil en kan kiezen. Ik hou mooie designstoelen. Plek voor meer stoelen is er bijna niet, maar als het voor Mosi is weet ik altijd toch nog wel een plekje te vinden. Super blij was ik dus ook toen ik zag dat die toffe Mexicaanse Acapulco stoelen van Fair Furniture er ook in mini zijn. Nu is Mosi de trotse eigenaar van het mooiste schommelstoeltje ooit en hij is minstens net zo blij als ik!

20170329-20170329-DSCF3746-2

Baby Acapulco (schommel)stoel

De baby Acapulco stoel is de kinderversie van de originele Mexicaanse draadstoel van handgeweven recyclebare pvc. De pvc koorden zijn flexibel en daardoor heel comfortabel. De zitting vormt zich naar je lichaam tijdens het zitten, maar na gebruik keert het weer terug naar de oorspronkelijke vorm. Hij kan ook prima buiten gebruikt worden, want het pvc is UV bestendig, bevat anti-oxidanten en is vrij van ftalaten en zware metalen. De frames zijn van één solide deel staal. De baby Acapulco stoel is er standaard in meer dan 10 kleuren en het schommelstoeltje alleen in wit. Op aanvraag kun je die overigens wel in een kleur naar keuze bestellen. Moeilijk kiezen he!

Fair Furniture

De missie van Fair Furniture is het zorgvuldig ontwerpen en produceren van meubels met respect voor mens, milieu en materiaal. De producten worden vervaardigd in een menswaardige omgeving en door een innovatief en minimalistisch gebruik van middelen. Naast dat de stoelen prachtig zijn, kies je bij Fair Furniture dus ook voor een goed product. In de breedste zin van het woord. En het verantwoordelijkheidsgevoel van Fair Furniture is groot, want de ambities zijn om alleen maar duurzamer te worden. Dat gaat niet van de ene op de andere dag, maar de juist koers wordt gevaren. Iets waar ik volkomen achter sta en ik graag steun.

De rest van de collectie

Naast de geweldige Acapulco stoelen heeft Fair Furniture nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassend tafeltje, een krukje of barstoel. Of kijk eens bij de kleurrijke kussens of originele draadlampen. Op zoek naar een minder kleurrijk item? De bekende loungestoel is er ook met leer of hennep in plaats van pvc. En kende je het Ubud rotan model al? Genoeg keuze dus! Neem vooral een kijkje bij dit mooie merk met een goed hart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s