Dekbedovertrek met naam – Villa Vrolijk

Villa Vrolijk heeft samen met hun fans een nieuw product ontwikkeld: de nieuwe lijn dekbedovertrekken! Via Facebook hebben ze verschillende patronen voorgelegd en uiteindelijk de populairste gekozen. Super leuk initiatief en geen wonder dat de helemaal hippe flamingo print één van de uitverkorenen is. Leuk dat de uiteindelijke klant zo zelf invloed heeft op het aanbod, maar dat gaat zelfs nog verder. Deze dekbedovertrekken kun je helemaal eigen maken. Met een ander patroon aan de achterkant of zelfs de naam van de kleine dromer erop.

Zelf samenstellen

De dekbedovertrekken zijn van zeer hoge kwaliteit en volledig ontwikkeld en gemaakt in Nederland. De patronen worden op hoogwaardig katoen geprint met milieuvriendelijk inkt. De persoonlijke overtrekken zijn er in drie formaten; ledikant, peuter/junior of een persoons. Er is print met flamingo’s (met bijpassende poster!), vliegtuigjes, cactussen, ananassen, auto’s en zoveel meer. Je kunt zelf een keuze maken uit een voor- en achterkant, met of zonder naam en zo ben je dus altijd uniek. Er komen regelmatig nieuwe designs bij in kleine oplages, echte collector items dus. Slaap zacht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s