Fijne speelkeukentjes

Ik heb al een tijdje een papiertje liggen waar ik af en toe op schrijf wat ik voor Mosi’s tweede verjaardag zou kunnen kopen. Met stip bovenaan staat een speelkeukentje. Hij is gek op potten en pannen en al helemaal op al het andere keukengerei. Pollepels, spatels en gardes; ze liggen regelmatig tussen zijn speelgoed. Er is een hoop keuze in speelgoedkeukenland, dus ik heb er maar eens een aantal op een rij gezet. Allemaal mooi, allemaal anders.

  1. De gouwe ouwe IKEA Duktig. Dit keukentje heeft Mosi al goedgekeurd tijdens onze bezoekjes aan IKEA, al vond hij het niet zo tof dat er geen water uit de kraan komt. € 79 bij IKEA.

duktig-speelgoedkeuken__0376341_PE553764_S4.JPG

2. Strak design van Sebra. Prachtig design, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Als het in je woonkamer moet staan, misschien wel het overwegen waard. Hij is er ook in blauw en roze. Leuk voor de meisje meisjes. Nu van € 199 voor € 143 bij Fonq.

9200000052982261.jpg

3. Een simpel en degelijk fornuisje van BRIO. Zonder kraan, dus wellicht een goede optie voor ons waterratje. Is er ook in rood en zwart. € 58,50 via bol.com.

fornuis.jpg

4. Ook voor design liefhebbers; dit keukentje van Bloomingville. Super mooi afgewerkt. € 229,- bij Woodywoodtoys. 

kids-mini-oven-d40cm-.jpg

5. En dan mijn persoonlijke favoriet. Het mooie rond afgewerkte keukentje van Plan Toys. Ik ben gek op Plan Toys. De kwaliteit is altijd super en het design heel eigen. Ik ben gek op deze kleurencombinatie en de ronde hoge poten. € 140 via www.plantoys.nlneo-kitchen-plan-toys-keukentje-ilovespeelgoed2.jpg

Een gedachte over “Fijne speelkeukentjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s