Foto op glas

Na foto’s op hout en aluminium te hebben geprint, heb ik er nu één op glas mogen afdrukken via fotoopglas.nl. Bij elke afdruk heb ik heel bewust een foto gekozen die past bij het type wanddecoratie en dat heeft bij deze foto op glas weer heel goed uitgepakt. De kleuren zijn prachtig en echt precies zoals ze moeten zijn. En de afdruk zelf is glashelder, met een mooie glans.

Foto op plexiglas

Een foto op glas, is eigenlijk een foto op plexiglas. Niet gevaarlijk in de kinderkamer dus. De foto wordt op de achterzijde van de glasplaat gedrukt, met een witte achterlaag voor optimaal contrast van kleuren. Er komt nog wel licht door de achterkant heen en dat laat maakt de foto lekker levendig. Hij verandert mee met het licht in huis. Een foto op glas is perfect als je een goed scherpe afdruk wil, want de toplaag van plexiglas heeft geen structuur en laat de afdruk dus haarscherp doorschijnen. Zeer geschikt voor HD kwaliteit foto’s dus, die blijven helemaal in hun waarde. Je afbeeldingen op glas kunnen geprint worden op een luxe glasplaat van 3, 5 of 8 millimeter dik. Zo is er dus altijd een glasdikte die past bij het formaat van je glasprint. Je kunt je afbeeldingen op glas zowel binnen als buiten ophangen.

20170325-20170325-DSCF3602

Het resultaat

Ik heb voor een hoge kwaliteit en zeer heldere foto gekozen bij mijn afdruk en het resultaat is echt top. Er gaat niks in kwaliteit verloren. Het prachtige effect met de scherpte op Mosi’s ogen komt perfect over. Er ontstaat diepte en dat vind ik gaaf. De foto op glas is ongetwijfeld de meest glanzende wanddecoratie en daar moet je wel van houden. Als het licht erop valt heb je te maken met weerkaatsing. Je ziet de foto van niet meer uit elke hoek even goed. Even goed checken voor je de foto bevestigd of dit de beste plek is dus, maar dat moet je eigenlijk altijd doen. Ik vind het afdrukresultaat verbluffend en voor een goed scherpe foto misschien wel de beste keuze wanddecoratie.

Toch liever een ander type muurdecoratie? Een foto op hout, canvas, forex of aluminium bestel je ook gewoon via fotoopglas.nl. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s