Funfruit: regenboog

Met een fruitsalade maak je mij nog blijer dan met chocola. En ik ben gek op chocola. Voor Mosi combineer ik ook vaak meerdere soorten fruit op zijn bordje, want hij heeft elke dag een andere voorkeur. Met 5 verschillende kleuren fruit op bord zit er altijd wel iets bij wat lekker zal smaken. En voor het feestelijke gevoel maak ik er dan een regenboogje van. Rode appels, oranje sinasappel, gele ananas, groene appel en paars druiven waren het in dit geval. Het kan natuurlijk ook  prima met een heel ander fruitpalet. Keuze zat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s