Puggle & Puggle

Mijn eerste ontmoeting met Puggle & Puggle was op de Home Made Market in Den Haag. Het nieuwe bewuste kinderkledinglabel komt dan ook uit de Hofstad. Twee nichten uit Australië met liefde voor design, het milieu en fair-trade producten hebben het in 2016 opgezet.  Sindsdien hebben we er weer een mooi én bewust unisex baby- en kinderkledingmerk bij. Met een unieke en hele eigen uitstraling. Heb je ooit eerder een shirt of broekje met wortelprint gezien? Puggle & Puggle doet dat gewoon en het is nog stijlvol ook!

Met de hand

Elk item – kleding en accessoires – wordt ontworpen en gemakt in Den Haag. Puggle & Puggle maakt de prints zelf met hun eigen zeefdruk. Er wordt gebruik gemaakt van eco-friendly verf op waterbasis en 100% organic en fair trade stoffen. Elk stuk wordt met de hand gemaakt om de hoge kwaliteit en unieke finish te garanderen. Vanwege dit werkproces is dan ook geen item helemaal hetzelfde, maar een echte one-of-a-kind dus!

IMG_6329.jpg

Wortelprint

De mooie prints vielen me de eerste keer dat ik Puggle & Puggle op de markt zag al op. Ze zijn uniek! De wortelprint had ik toen al op het oog en vind ik nu Mosi hem draagt nog steeds supercool. Het is zo heerlijk eigenwijs. Hoe bedenk je het? Bovendien past zo’n print natuurlijk ook geweldig goed een merk dat let op duurzame, eerlijke en veilige materialen. Het shirtje is lekker zacht en heeft een fijne pasvorm. Ik ben gek op de kleur oranje, maar zou normaal gesproken niet snel voor oranje kleding kiezen. Bij dit shirt klopt echter het helemaal en het super tof.

Broekjes, shirtjes en accessoires

Naast de wortelprint waar ik zo fan van ben, zijn er natuurlijk ook nog hele andere gave prints. Een stoere kaketoe, aardbeiden, haaien en stippen bijvoorbeeld. De prints vind je terug op schattige leggings, sweaters, harems en shirtjes. Er zijn ook leuke accessoires om de outfit helemaal af te maken. Denk aan een leuk haarbandje in dezelfde print of een slabbetje met aubergine of wortelprint. Super leuk om het eerste groentehapje mee te vieren. En als dat een kliederboel wordt, pak er dan gewoon z’n lekkere bamboe spuugdoek bij om je kindje in stijl op te frissen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s