My Lunar Phase

Geen beter cadeau dan een persoonlijk cadeau; zeker als het om een bijzondere gelegenheid als de geboorte van een kind gaat. Die tijd is zo speciaal. Met My Lunar Phase geef je ouders (en kind) iets om altijd even terug te kunnen denken aan dat ene moment dat zij (weer) ouders werden. En het is nog een prachtig, stijlvol en tijdloos cadeau ook. Ik ben lichtelijk gefascineerd door de maan en laat mijn blik altijd even hangen als hij in mijn beeld komt. My Lunar Phase heeft hetzelfde effect op mij; ik ben verkocht!

2_Mockup_50x70

Poster met maandstand

My Lunar Phase is een poster met de actuele maanstand van jouw speciale
dag. Dat kan de maan zijn waaronder je baby geboren werd, maar ook een special moment dat je wil koesteren. Je kunt kiezen uit twee varianten. Een donkere uitvoering (perfect voor de nachtkindjes of een lichte uitvoering (voor als je kindje overdag geboren is). Je kunt natuurlijk ook gewoon de versie kiezen die je het mooist vindt. Het meest bijzondere blijft namelijk toch de unieke maandstand die visueel wordt uitgelicht op de poster. En dat niet alleen; want ook de naam van de naamfase staat erbij en je kunt naam van je kindje en de datum toevoegen. De posters worden uitgevoerd op hoogwaardig mat 200 grs. papier en komen dankzij de strakke uitstraling ook super tot hun recht in een hippe woonkamer.

1_Mockup_50x70

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s