MiniMarkt

Kinderkleding, interieur, kapper, koffie, taart en cadeau’s; MiniMarkt is een compleet familieconcept waar je uren kunt doorbrengen. Met je kinderen dus! Aan alles is gedacht; de lekkerste hapjes voor de allerkleinsten en de mooiste producten voor ouder en kind. Er is een MiniMarkt in Amsterdam-Zuid en in Haarlem. Kom je van verder? Dan is ook de webshop zeker de moeite waard, want de lijst met gave merken liegt er niet om.

Bij MiniMarkt vind je o.a. Bobo Choses, Mini Rodini, Stella McCartney, Emile et Ida, Soft Gallery, The Animals Observatory, Tiny Cottons, Numero 74, Nobodinoz, Bloomingville Jellycat, Maileg, Janod, House doctor, Djeco, Petit Bateau, Green Toys, Herschel, Meri Meri, Rice, Jewel rocks, Milestone Cards, Microstep en OMY.

Lekker eten

Shoppen en trek gaan niet samen en shoppen met een hongerig kind al helemaal niet. Dat heeft MiniMarkt goed begrepen. Maak dus eerst even een pitstop in het horeca gedeelte voor een lekker hapje. Op de kaart staan o.a. huisgemaakte taarten, quiches, biologische verse sapjes en broodjes. En natuurlijk is er ook aan (kleine) kinderen gedacht, dus zelf je voorraad bammetjes smeren is niet nodig.

Kinderkleding

Bij MiniMarkt kun je echt de allermooiste outfits samenstellen. De leukste kinderkleding merken vind je er echt allemaal. Bobo Choses, Mini Rodini, Soft Gallery, Emile et Ida; dit zijn een paar van mijn favorieten. Ze gebruiken fijne stofjes en design met een knipoog. Zowel jongens als meiden kunnen hun hart ophalen.

Interieur en cadeau’s

Ook voor trendy woondecoratie, lifestyle artikelen, mooi speelgoed en cadeau’s ben je bij MiniMarkt op de juiste plek. Er is een brede selectie van het Spaanse Nobodinoz; met merk met mooie producten – van tipi tot slaapzak-  in vrolijke dessins. Moderne Scandinavische merken als Design Letters, Liewood en Ferm Living. Maar ook prachtige basics van o.a. NO74 en Rose in April.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s