Dutch Dilight vogeltjeslamp

De vogeltjes beginnen weer te fluiten buiten; het is bijna lente. Ik moet toegeven dat het me soms echt nog te lang duurt tot het écht lekker weer wordt. Ik ben geen wintermens. En nu kwam ik dus deze super vrolijke stijlvolle vogeltjeslamp tegen; die brengt elke dag de lente in huis. Perfect voor een mooie baby- of kinderkamer, maar ook voor werkelijk elke andere kamer in huis. Er zijn drie verschillende maten en vier verschillende kleursamenstellingen.

Dutch Dilight

Dutch Dilight maakt stoere en elegante lampen, met een knipoog naar de natuur. Tafellampen, vloerlampen, wandlampen van hout, een hanglamp voor de eettafel of kinderkamer. Iedere lamp is uniek, handgemaakt, daarom lichtelijk verschillend, de een van de ander. 100% Hollands. Volg het Instagram account van Dutch Dilight voor prachtige en bijna jaloersmakende wooninspiratie.

Vogeltjes, bont, kelim en wol

Naast de vogeltjes hanglampen maakt Dutch Dilight ook tafel-, vloer- en wandlampen van eiken takken met verschillende soorten kappen. Een grof gebreide kap van dikke alpaca wol in verschillende kleuren, een kap van origineel handgeweven rozenkelim tapijt of een kap koebont of schapenvacht. Je haalt met Dutch Dilight de natuur in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s