Timelapp

Maandelijks mijn mooiste foto’s uitprinten, dat klinkt me als muziek in de oren. Het liefst heb ik overal in huis mooie foto’s in boeken, aan de muur of gewoon losse prints op tafel. Fotograferen doe ik vrijwel dagelijks en mooie herinneringen bewaar ik graag. Ik maak nu regelmatig fotoboeken; in ieder geval elk jaar één van Mosi en vakantieboeken. De losse foto’s die deze boeken niet halen (en dat zijn er heel wat) bleven tot voor kort vaak digitaal. Zonde eigenlijk. Timelapp is daarom echt een uitkomst!

Maandelijks afdrukken

Timelapp helpt je bij het afdrukken van je mooiste, leukste en grappigste foto’s. Elke maand kun je 10 foto’s selecteren op een simpele app op je iPhone. Je kunt ze een beetje bewerken in de app en kiezen of je ze vierkant of rechthoekig wilt ontvangen. Aan het eind van de maand ontvang je een herinnering die ervoor zorgt dat je je foto’s selecteert en instuurt en aan kleine week later ontvang je je selectie in een mooi envelopje op de mat. Iedere maand weer. Ik vind het geweldig. Ik print foto’s uit voor mezelf, maar ook voor vrienden. Die geef ik cadeau als herinnering aan een leuke dag. Dat is toch veel leuker dan een tag op Facebook? Het abonnement op Timelapp kost je € 6 per maand en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Memory

Heb je oudere kinderen, dan zijn de vierkante foto’s echt perfect om een memoryspel van te maken! Druk elke foto twee keer af en je hebt binnen een paar maanden een heel leuk persoonlijk memoryspel, dat alleen maar groter en groter wordt. Hoe gaaf om jullie eigen memory te spelen op oudejaarsavond en zo herinneringen op te halen van het afgelopen jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s