Childhome

Nog voordat Mosi geboren was kwam ik in contact met het merk Childhome. Ik was namelijk in één slag verliefd op de Evolu eetstoel. Aan de eettafel had ik 6 verschillende witte stoelen verzameld en de Evolu paste er vanwege het mooie design perfect bij. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze aankoop en dat terwijl ik nu ik me meer verdiep in kindermeubels al heel veel eetstoelen heb langs zien komen. Zonde is dat ik tot voor kort niet wist dat het assortiment van Childhome nog veel meer mooie spulletjes heeft.

Toffe eetstoelen

De Evolu is echt een topper. Hij kan verstelt worden in verschillende hoogtes, en kan met de set extra lange poten dus ook aan een bar staan. Handig! En heb je de eetstoel niet meer nodig, dan kan je er ook nog een leuk schommeltje van maken. Voor mij bijna een reden om een tweede te kopen. Al zou ik mocht ik nu opnieuw kunnen kiezen misschien wel voor de Ironwood stoel gaan, want die vind ik echt te stoer! Een mega strak retro design van metaal en multiplek. Past perfect aan een hippe eettafel. Ben je meer van praktisch boven design? Dan heeft Childhome ook gewoon een hele mooie meegroeistoel.

Teddy playmat

Mosi mag al enkele weken spelen met de Teddy Bear speelmat. Wat leuk is, want hij weet precies dat het een beer is en ligt maar al te graag op de grond. Met deze speelmat is kan hij dat lekker zacht en warm doen. Hij vindt het fijn erop te zitten spelen of boekjes te lezen. Als de beer even opgeborgen vraagt hij me om hem voor hem neer te leggen. Een goede match dus: Mosi en de beer. De beer is 150 cm lang en ook zeker voor babies fijn voor tummy time. Hij is lekker zacht en makkelijk op te vouwen om op te bergen. Niet dat je dat snel doet, want hij staat veel te vrolijk en gezellig in de kinderkamer!

Tipi’s, tipi’s & tipi’s

Van tipi tent tot tipi bed; er is een hele lijn tipi spulletjes voor klein en groter. Als je wilt kun je de hele kinderkamer in tipi stijl aankleden. Zelfs het dekbed van het tipi bedje kun je een overtrek geven in een leuke tipi print. Een eye-catcher is natuurlijk ook al leuk. Het kledingrek en het bedje zijn mijn twee favorieten, hoewel ik denk dat Mosi een tipi tent ontzettend zou kunnen waarderen. Hij verstopt zich nu vaak achter de gordijnen, om vervolgens met groot plezier ‘Ben je?’ te roepen.

Vilten dierenkoppen, manden en de baizy sleeper

Te leuk om niet te noemen zijn de manden met kwastjes, zowel gevlochten als van vilt. Ook de dierenkoppen, die maar wat goed staan in een safari kamer zoals die van Mosi, konden echt niet in mijn stuk ontbreken. En dan de Baizy sleeper; een uniek product. Dit is een wiegje die na het korte gebruik omgevormd kan worden tot twee leuke kinderstoelen. Dat is toch geweldig. Zo heeft je kindje nog jaren plezier van het meest gebruikte veilige plekje van de eerste levensmaanden. En geen kinderachtige uitstraling, dus ook mooi voor de woonkamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s