Trixie

Een eindeloze collectie vol prachtige prints, dat is wat Trixie zo bijzonder maakt. Trixie maakt alles wat je je maar kunt bedenken nodig te hebben bij de verzorging van je baby of kind. Van slabbetje tot wipstoelcover en van behang tot zonnehoed. Dus ben je verliefd geworden op één van de te gekke prints, dan kun je helemaal los! Er is genoeg keuze; van rustige printjes in zachte kleuren tot knallende fel geprinte eye catchers. Alle producten zijn bovendien gemaakt van heerlijk zacht en verantwoord biokatoen.

Favoriet: cats!

De cats collectie is onze favoriet. Mosi is gek op katten en zijn eerste woord was poes. Hij loopt dan ook vol trots in zijn cats pyjama rond en wijst ondertussen graag nog even op zijn eigen beentje aan dat er poezen op staan. De kwaliteit is super. De pyjama is lekker warm, want hij is van wat zwaardere kwaliteit biokatoen. Ook na talloze keren wassen ziet hij er nog top uit. Op mijn verlanglijstje staat ook het bijpassende badjasje. Dat moet toch heerlijk zijn om aan te trekken als het ’s ochtends nog fris is of zo direct na het badje. Hou je meer van poncho’s? Met de crocodiles print zal je zeker de show stelen op het strand of in het zwembad.

Tipi, pyjama, voetenzak of rammelaar

Zoals ik al zei is het assortiment van Trixie ontzettend breed. Boxkleden, speendoekjes, slaapzakken, behang, posters en toilettasjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. En dan kun je ook nog kiezen uit soms wel meer dan tien prints, die onderling ook leuk te combineren zijn. Ik ben groot fan!

Tip voor jezelf of als cadeau

Sommige babyproducten zijn slechts voor een bepaalde periode, maar andere kun je jaren blijven gebruiken. Als je een aantal producten terug laat komen in de kinderkamer, heb je (en je kindje) een leuke herinnering aan de veel te snel voorbij gevlogen babytijd. Kies voor een een kussentje in dezelfde print als het rompertje dat je baby in de eerste maanden droeg of geef een peuter dekbedovertrek en een babydekentje in dezelfde print. Zo heb je jaren lang plezier; van de herinnering en van de mooie spulletjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s