Petit Amélie

Mosi’s kamer inrichten vind ik heerlijk om te doen. Het leuke is dat je lekker kan blijven veranderen, want bij elke nieuwe fase die je kind in gaat, horen ook weer andere meubeltjes en accessoires. Mosi is bijvoorbeeld toe aan een leuk zithoekje, en zo kwam ik bij Petit Amélie. Hier vindt je super gave baby- en kinderkamer accessoires en meubels. Mooie unieke ontwerpen, van hoge kwaliteit en stuk voor stuk handgemaakt in Europa.

Kindertafels en stoeltjes

Mosi klimt maar al te graag op de stoelen aan de eettafel. Hier zit ik zelf ook vaak, dus het is logisch dat hij kopieert. Echt praktisch is het alleen niet, want hij moet staan om iets te kunnen doen. Rustig zitten kleuren is er dus niet bij. Mijn nieuwe aanwinst voor Mosi zal dus een klein tafeltje met stoeltjes zijn, zodat hij zelf ook een fijn hoekje heeft om te spelen. Bij Petit Amélie vond ik echt de tofste exemplaren. Witte konijnenstoeltjes, egelstoeltjes en groene drakenstoeltjes. Allemaal met een passend tafeltje erbij. Zo kun je zelfs in de woonkamer een leuk, stijlvol hoekje creëren. Ik gok dat hier jaren met veel plezier op en aan gezeten wordt.

Vliegtuigplankjes

Ook erg gaaf vind ik de vliegtuigplankjes, voor stoere meiden en jongens. Ze zijn er in vijf verschillende kleuren. Van geel tot rood of wit. Ze zijn zo mooi dat het bijna zonde is om er iets op te zetten. Dat maakt het ook juist wel fijn overzichtelijk; je komt niet in de verleiding om er een rommelplankje van te maken. Een enkele knuffel is al voldoende voor een grappige uitstraling op het vliegtuigje aan de muur.

Handgemaakte knuffels

De knuffels van Petit Amélie zijn hartstikke schattig en echt anders dan andere knuffels. Volledig met de hand vervaardigt uit zacht katoen heb je onder andere Paula de panda, Leon het konijn en hertje Oskar. De knuffels zijn bijna poppen, met elk bij een outfitje passend bij hun karakter.

Complete baby- en kinderkamers

Ben je op zoek naar een complete baby- of kinderkamer, een ledikant, wieg of kledingkast. Die vind je ook allemaal bij Petit Amélie. Alles is eigen ontwerp en met liefde gemaakt door een kleine selectie fabrikanten. Petite Amélie staat voor een eigen stijl, veiligheid en duurzaamheid. Van handige co-sleeper tot een ontzettend cool peuterbed in de vorm van een huis. Op de website staan de nodige tips om je op weg te helpen bij het samenstellen van een veilige babykamer, maar voor echt persoonlijk advies kun je natuurlijk ook langs de conceptstore in Bussum.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s