Winterse strandwandelingen

Zomers zijn we elke week wel minstens één keer op het strand te vinden, maar zodra het kouder wordt eigenlijk niet meer. Zonde eigenlijk, kwam ik vorige week achter. Het blijft namelijk prachtig en Mosi vindt het ook als het kouder is heerlijk om met zand te spelen. Door de duinen kun je op een mooie dag heerlijk wandelen en dan nog even uitwaaien langs het strand. Wat ik echt heel fijn vind aan het strand is dat er zo weinig is waar je op hoeft te letten. Kinderen kunnen lekker vrij rennen en spelen. Je kan het zo makkelijk in de gaten houden dat je niet constant overal achteraan hoeft te rennen. Kind blij, jij blij. Voordeel aan een winterse stranddag is dat het ook nog hartstikke rustig is. Je kunt dus ook prachtige kiekjes maken! En steeds meer strandtenten zijn het hele jaar geopend, dus een warme chocolademelk om op te warmen kan ook nog.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s