Petit et Jolie

Badderen is hier altijd een feest. Mosi is gek op water en staat zodra hij het woord bad hoort al bij de deur om erin te plonsen. Daar is hij waarschijnlijk niet de enige in. Iets maffer is zijn liefde voor verzorgingsproducten. Staat er shampoo of iets dergelijks binnen zijn bereik? Dan gaat de fles open en begint hij ermee te spelen. We gebruiken dus wel eens wat meer dan noodzakelijk is. Gelukkig zijn er hele fijne verzorgingsproducten van Petit et Jolie met alleen natuurlijke ingrediënten die je met een gerust hart op de huidje kunt smeren.

Natuur cosmetica

Petit et Jolie heeft een natuur cosmetica certificaat; wat inhoud dat alles van 100% natuurlijke oorsprong is en indien mogelijk van biologische landbouw. In de producten van Petit&Jolie zitten geen parabenen, paraffine of PEG ingrediënten. Daarnaast maken wij ook geen gebruik van synthetische geur- en kleurstoffen of synthetisch conserveringsmiddelen. Veilig voor droge en gevoelige huidjes en goed voor de natuur.

1b31cb41038be0b657e2afb17221af2de3e5d5b3.jpg

Shampoo, bodylotion of massage olie

De haar en body shampoo bestaat zoals alle producten uit 100% natuurlijke producten en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. Ook door kindjes met een gevoelige huid. Hij prikt bovendien niet in de ogen, maak je dus geen zorgen met uitspoelen. Heeft je kindje een erg droog huidje? Voeg dan wat badolie toe. Deze is erg verzorgend en heeft dankzij het rozemarijn extract ook nog een ontspannende werking. Na het badje kun het huidje nog verzorgen met de voedende en hydraterende bodylotion met abrikozenolie. Goed voor de elasticiteit en een ultrazacht huidje. Masseer je je baby of kindje graag? Kijk dan eens naar de massage olie van biologisch geteelde zonnebloem-, jojoba- en amandel olie. Verder heeft Petit et Jolie ook billencreme, handzeep, anti-striae lotion, billendoekjes en rompers.

62a8c1769f477a1197ff68dd761d760765e8236b.jpg

Onze ervaring

Zoals verwacht was ging Mosi direct op de flesjes af. Voor ik het wist had hij de dop open en zat onder de creme. Gelukkig is het een heerlijke, lichte bodylotion die snel intrekt. Ik heb hem dus maar gewoon lekker van top tot teen ingesmeerd met zijn kliederboel. En zacht dat hij was. Hele fijne creme dus. De haar en body shampoo hebben we ook direct uitgeprobeerd. Bij elke nieuwe shampoo die we gebruiken ben ik benieuwd naar hoe Mosi’s krullen eruit komen en dat was bij deze prima. Niet droog of pluizig. Zijn haren kam ik alleen ook onder de douche en daar heb ik echt iets van cremespoeling bij nodig. Dit is het enige wat ik nog mis in het assortiment, maar Mosi is hier ook wel een uitzondering in. Babies en kindjes met korte en steile haren hebben hier geen last van en kunnen prima af met zo’n fijne combi van haar en bodyzeep. De geur van de producten is subtiel; je baby blijft dus gewoon lekker naar baby ruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s