Wat een pech mijn naam is weg

Boekjes zijn hier inmiddels een vast onderdeel van de dag geworden. Dat heeft een tijd geduurd, want het geduld om echt naar de bladzijde te kijken liet lang op zich wachten. Nu Mosi het woord boek kan zeggen, is de interesse ook een stuk groter geworden. Er komen nu dus ook met plezier steeds nieuwe boekjes bij zijn collectie. Stuk voor stuk mooie boekjes, maar het laatste nieuwe boekje is wel heel bijzonder. Het is het gepersonaliseerde boekje van Lost My Name Wat een pech mijn naam is weg en gaat over het jongetje Mosi die op zoek gaat naar zijn naam.

Gepersonaliseerd verhaal

Ik hou erg van gepersonaliseerde dingen, iets hebben wat speciaal voor jou is dat geeft toch extra waarde. En hoe gaaf is het dan als je een boekje kan lezen waarin het verhaal speciaal voor jou is. Leukste hierbij vind ik dat er een grote kans is dat geen enkel kindje dit boekje ook heeft, want Mosi’s naam komt ook niet veel voor. Een echt uniek verhaal dus. Dat verhaal doet er op dit moment voor Mosi overigens nog niet echt toe, want echt samen lezen wil hij nog niet. Het gaat voor nu vooral om de mooie plaatjes en daar staan de bladzijdes gelukkig ook vol van. De piraat, muis, olifant en vogel; ze zijn al talloze keren aangewezen. En hoe ouder hij wordt, hoe meer hij van het verhaal mee zal krijgen. Het is een boek om lange tijd veel plezier van te hebben.

Jouw eigen boek bestellen

De bestelmodule van Lost My Name is super simpel. Je typt de naam van het kindje waar het boek voor is in, selecteert of het een jongen of een meisje is en kiest een taal. Bij de Engelse variant kun je ook nog kiezen uit drie verschillende kindjes (blond, donker en getint), dan lijkt het hoofdfiguurtje nog meer op het kindje zelf. Nu verschijnt het speciaal gemaakt boek vanzelf op je scherm, maar je kunt het nog meer personaliseren. Er zijn namelijk verschillende varianten beschikbaar voor veel letters. Zo kun je in het verhaal voor een kindje met de naam Sam een aardvarken tegenkomen, maar ook een adelaar of een angsthaas. Elke letter van de naam staat voor een stukje van het verhaal, maar is de naam kort, wees dan niet bang dat het verhaal ook kort is. Lost My Name voegt dan gewoon een stuk verhaal toe dat niet samenhangt met een letter uit de naam. Als je voor elke letter hebt gekozen welke variant je wil, kun je ook nog een persoonlijk stukje tekst toevoegen voorin het boek. Super als je het boek cadeau wil geven. In laten pakken kan trouwens ook direct en het boek is hartstikke snel in huis!

Het verhaal achter Lost My Name

Lost My Name is begonnen als een doe-het-zelfproject van  drie vaders en een oom. Het doel was om de beste gepersonaliseerde kinderboeken ter wereld te maken. Een lastige klus, want om voor elke naam in de hele wereld een ander boek te kunnen maken…Dat betekend heel veel verschillende verhalen moesten schrijven en meer dan 200 illustraties moesten maken. Van een doe-het-zelfproject veranderde het al snel in een werk van liefde. De reacties op het werk waren geweldig; mensen vonden het prachtig en de vraag groeide en groeit super snel. Al meer dan 1.000.000 hebben het boek! En de ambities blijven groot, want Lost My Name gelooft dat de toekomst van entertainment gepersonaliseerd is en wil hierin voorop lopen. Dat belooft nog veel moois dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s