P E T I T PUK

Schoenen, schoenen, schoenen. Ik heb een schoenentik. Was die eerst gefocust op mijn eigen schoeisel, ben ik nu overgegaan op die van mijn zoon. En dan denk ik dat ik een excuus heb omdat zijn voeten snel groeien. Is het niet andersom? Het is totaal geen investering om weer een extra paar voor hem te kopen, maar ik doe het met veel plezier. Kleine schoenen vind ik namelijk nog veel leuker dan die grote waar ik er al zoveel van heb. Op zoek naar specifiek schoentje vond ik webshop P E T I T PUK, met de allerleukste kleine Spaanse schoentjes. Maar dat is zeker niet het enige moois dat Annemarie verkoopt.

Spaanse schoentjes

De kleine suede desert boots zijn degene waar ik op ben gevallen. Ze zijn er in roze, geel, grijs, blauw, noem het maar op. Zoveel keuze en zo gaaf. En nog veel leuker, als je wil kun je nog matchen ook. Met het hele gezin! Ze gaan namelijk tot maat 47. En ze zijn nog super betaalbaar ook. Dus heb je net als ik moeite met kiezen, dan is een tweede paar helemaal zo gek nog niet. Naast de suede schoentjes, vind je ook leuke kleurige gympjes, loafers en bootschoentjes bij P E T I T PUK. Die lijken me heerlijk voor de zomer. Zo vrolijk, maar toch lekker basic. En met deze kleine prijsjes hoef je je ook niet druk te maken dat ze vies worden bij het spelen buiten.

Hollands Handgemaakt Hobbelpaard

Een hobbelpaard; dat is toch wel met stip op 1 het perfecte cadeau voor de eerste verjaardag. Voor Mosi maakte ik een DIY hobbelzebra, maar wil je een kant-en-klaar prachtig exemplaar bestellen, dan krijgt het bij P E T I T PUK toch nog iets persoonlijks mee. je kan er namelijk een metalen plaatje met naam en geboortedatum bij bestellen, dat op het paardje gemonteerd wordt. De hobbelpaarden zijn echt heel stijlvol en hebben een mooie cleane Scandinavische look. Het paardje is een ontwerp van P E T I T PUK en is met de hand vervaardigd bij een sociaal werkbedrijf op Hollandse bodem.

 

Konijnen stoeltjes

Helemaal geweldig voor iets oudere kindjes zijn de konijnenstoeltjes met bijpassend tafeltje. Deze worden op een ambachtelijke werkplaats in Oost-Europa gemaakt met milieu- en kindvriendelijke verf. Je kan kiezen uit verschillende zachte kleuren zoals wit, mint of roze. Fijne rustige kleuren om te matchen met je eigen interieur. Ze zijn natuurlijk super ter decoratie, maar ook gewoon functioneel als zithoekje om lekker te knutselen, spelen of eten.

Salopettes, tutu’s, leggings en sweaters

Verlaat P E T I T PUK niet voordat je ook even bij de kleding hebt gekeken. Hier staan hele leuke items tussen. Een hele gave tutu; roze met gekleurde pompoms. Een fijne okergele salopette. Hele gave leggings, onder andere met ijsjesprint. Een ontzettend schattige maillot met zwaantjes. En heerlijke basic sweaters van het vrij nieuwe merkje Nixnut. En dat is nog niet alles. Er zijn nog veel meer hele leuke outfits te scoren bij P E T I T PUK.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s