Kikker & Panda

Nog geen week geleden opende de webshop Kikker & Panda. En dat is goed nieuws! We zijn weer een verantwoorde baby- en kinderwebshop rijker. Kleertjes van biologisch katoen, veilig speelgoed, goede verzorgingsproducten en ook nog eens allemaal leuk en mooi. Dat is wat je bij Kikker & Panda koopt. Eigenaresse Susanne zoekt bewust naar merken die niet in elke winkel te vinden zijn, dus hou de shop in de gaten en laat je verrassen. Er komt alleen maar meer bij!

Lillster

Zweeds kindermerk Lillster is in Nederland nog niet zo bekend; Kikker & Panda is dan ook de eerste Hollandse retailer. De stoere, eco-vriendelijke sokken zijn er in vele gave kleuren en beloven aan het voetje te blijven zitten. Tenminste, zolang je kindje niet heeft uitgevonden hoe je sokken uit kan trekken. Maar ook dan zijn het toffe sokken, met een goede boodschap. Het merk van Maria Vister heeft namelijk als missie om kinderen op een leuke, speelse manier te leren over de aarde en het milieu.

Milkbarn

Dit is mijn absolute favoriet van Kikker & Panda. Het Amerikaanse ecologische merk Milkbarn maakt o.a. rompers, badcapes en swaddles met werkelijk prachtige prints. Heel gaaf als kraamcadeau, maar ook super om zelf aan te schaffen voor je kindje. Wie wil er nou niet zo’n mooie badcape. Wat mij betreft mag de collectie uitgebreid worden naar spulletjes voor oudere kinderen, want ik ben fan!

Boxbo, O.B. Designs & Wee Gallery

Heel cool zijn ook de regenlaarsjes van het nieuwe Franse merk Boxbo. Met een strak en minimalistisch design en gemaakt van duurzame materialen. De zool is extra breed en heeft een ronde vorm om stabiliteit mee te geven aan de kinderstapjes. O.B. Designs bedenkt unieke babyaccessoires, zoals de DINGaRING; een rammelaar, bijtring en knuffel in een! De duurzame materialen zijn superzacht. En dan Wee Gallery; die blijf ik eruit pikken. De grafische prints spreken me enorm aan en met mij vele kleine medemensjes. De keuze voor zwart en wit en duidelijke prints is een perfect om de zintuigen van de baby te stimuleren en staat ook nog eens super in je interieur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s