Villa Hoera

Een bijzondere selectie speelgoed; dat vind je bij Villa Hoera. Ruben en Charlotte hebben een groeiende webshop met speelgoed waarbij fantasie, creativiteit, duurzaamheid en mooie vormgeving voorop staat! Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Dan kan je hier vast iets heel moois vinden.

Knuffels en poppen

Mijn favoriete knuffels zijn stuk voor stuk van het merk Jellycat, want hoe komen ze erbij om een Afghaanse Windhond, Luiaard of Dodo te maken. Bij Jellycat vind je knuffels waarvan je niet wist dat je ze wilde kopen. Villa Hoera heeft een brede selectie opgenomen in het assortiment en zo bestelde ik Casper de zwarte kat. Een maatje voor de schattige witte poes van Jellycat die Mosi van Sinterklaas kreeg.
Een ander type zachte poppen waar Villa Hoera echt ontzettend veel van aanbied is Maileg. Ze hebben zelfde de allergrootste collectie van deze Deense knuffelpoppen met daarbij alle denkbare outfits. Kijk maar uit, als je hier aan begint is het heel verslavend! De muisjes, varkentjes, vosjes en kameraden hebben keuze uit talloze maillots, rokjes, jurkjes en pyjama’s. En je kunt zelfs een huisje voor ze inrichten, compleet met keukentje, bed of wipstoel voor de allerkleinste Maileg.

Houten speelgoed

Bij Villa Hoera vind je ook het mooiste houten speelgoed. Natuurlijk verkopen ze de prachtige kleurrijke collectie van Grimm’s, maar ook een grote hoeveelheid speelgoed van het prachtige Plan Toys. Ik was al een tijd op zoek naar een mooie trommel voor Mosi en die vond ik bij Villa Hoera van Plan Toys. Hij is gek op muziek maken en deze trommel wordt dan ook minstens één keer per dag even bespeeld. Wat ik ook echt ontzettend mooi vind zijn de PlayShapes van Miller Goodman. Dit zou ik bijna kopen om zelf mee te spelen. Naast deze mooie merken is er ook houten speelgoed van o.a. Holztiger, Vilac en Uncle Goose.

Kinderkamer

Naast speelgoed kun je ook de leukste dingetjes vinden om de kinderkamer op te fleuren. De maan en ster kussens van Roommate zijn toch te schattig; ze zijn er ook als kleine muziekdoosjes. Of kijk eens bij de collectie van Wee Gallery; een van mijn lievelingsmerken. En met een nachtlampje van Heico maak je elk kind blij. Mooie tipi’s zijn er ook voldoende. Een witte, zwarte of één met leuke print; er is van alles wat.

img_5919-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s