Berenbordje

Mosi is dol op pindakaas, banaan en rozijntjes. Laten deze drie nou ook nog eens heel lekker zijn samen. Daar wilde ik iets mee doen en dat zat hem uiteraard weer in de opmaak. Ik heb er een beren boterham van gemaakt en dat viel goed in de smaak. 

Het rondje voor het hoofd heb ik gemaakt door een omgedraaide kom op de boterham te zetten en daarlangs te snijden. Voor de oren geldt hetzelfde, maar dan met een klein glas. Je kan er ook een donkerdere beer van maken met chocoladepasta of een ijsbeer met bijvoorbeeld boter en anijspoeder of wat poedersuiker. Gegarandeerd succes bij kleine troetelbeertjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s