Sleepyhead Grand

Ik durf het bijna niet te typen, maar sinds 5 dagen slapen wij weer lange nachten! We hebben de Sleepyhead Grand nu een week in huis en na twee nachtjes inslapen lijkt dit een ware slaapredder. Het maakt zo’n verschil, dat ik het bijna niet geloof. Al moet ik zeggen dat de Sleepyhead er zo comfortabel uitziet, dat ik bijna zou willen dat er een versie voor volwassenen was. Mosi was ook direct aangetrokken, want die ging na het uitpakken meteen lekker in zijn nestje liggen.

Sleepyhead Deluxe en Grand

Sleepyhead heeft een nestje voor babies van 0-8 maanden en voor babies en peuter van 8-36 maanden. Ik ben helaas te laat achter het bestaan van het Sleepyhead Deluxe nestje gekomen om Mosi in zijn eerste maanden die geborgenheid te geven. Jammer, want het is echt een musthave in de eerste maanden. Een veilig, vertrouwd plekje voor je baby die je ook nog eens makkelijk met je mee kunt nemen. Bovendien is cosleeping een stuk veiliger als je een slaapnestje gebruikt. Dit had hem en mij veel rust kunnen geven, want ik was nog al eens bang dat hij zou verschuiven in het grote bed.

20170204-20170204-DSCF2542.jpg

Sinds een aantal maanden sliep Mosi weer heel moeilijk en belande hij zeer regelmatig in mijn armen in bed. Vermoeidheid maakte dat dit bijna gewoonte werd, maar ik sliep daardoor heel slecht. Hij slaapt heel onrustig en ik ben dan constant alert. Dit patroon moest dus doorbroken worden, maar dat wilde ik niet met nachtelijke schreeuwbuien afdwingen. Er moest dus een andere oplossing komen en dus besloot in de Sleepyhead Grand te proberen. En waar ik eigenlijk niet op durfde hopen gebeurde. Mosi slaapt weer door – alleen – in zijn eigen bed. Hij wordt nog wel eens wakker ’s nachts, maar valt zelf weer in slaap. Soms gepaard met een paar snikken, maar hij lijkt echt geborgenheid te vinden dankzij de Sleepyhead. Waar hij eerst in volle paniek wakker werd en ik hem niet eens direct kon troosten, is het nu een rustig huiltje en valt hij heel snel zelf weer in slaap.

20170206-20170206-DSCF2628.jpg

Ik ben ontzettend blij dat ik de Sleepyhead Grand heb ontdekt. Zelfs deze vijf dagen zijn me de prijs (239,95 euro) al waard, want een goede nacht slaap is na maanden gebroken nachten onbetaalbaar. Het nestje is ook ideaal als je kindje over gaat van ledikant op peuterbed, of als je kindje ziek is. Je verplaatst het zo naar het grote bed, de bank of neem hem mee uit logeren. Het vertrouwde plekje verplaatst met jullie mee en brengt een hoop rust voor iedereen. De Sleepyhead is er met machine wasbare hoezen in verschillende mooie prints en staat dus ook nog eens super leuk in elke babykamer. Het materiaal is volledig ademend en heeft antibacteriële en antischimmel eigenschappen. Veilig én stijlvol dus!

20170204-20170204-DSCF2543.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s