Little Different

Op het gebied van kindermode bewandel ik ongeveer hetzelfde pad als de vele moeders die de mooie webshops hebben opgezet die ik stuk voor stuk ontdek. Mooie kinderkleding lijkt moeilijk te vinden, maar als je even wat meer je best doet is er zoveel leuks te vinden. Zo ook in de online kledingwinkel van Rosan; Little Different. Hier vind je baby- en kinderkleding die net wat uniek en stijlvoller is dan in de reguliere winkels. Fijne, comfortabele stoffen en net even anders. Nu voor kinderen van 0 tot ongeveer 6 jaar, maar het assortiment zal snel groeien naar meer merken en maten.

Iglo+Indi, Phil+Phae & 1+ in the family

Een mooi item voor een klein prijsje? Neem dan eerst even een kijkje in de outlet. Hier vind je kleding uit oude collecties vanaf 10 euro per stuk. Veel uit de shop van Little Different is tijdloos, dus je kunt hartstikke goed voor de dag komen in een setje uit de outlet. Kijk daarna vooral ook even verder bij o.a. de merken Iglo+Indi (frisse kleuren en speelse illustraties), Phil+Phae (van Hollandse bodem, natuurlijke kleuren en comfy chic) en 1+in the family (minimalistisch, super zacht en comfortabel)

Mainio

Voor Mosi heb ik twee items van Mainio uit de outlet en sale gescoord. Een kort, wijd shirt en een prachtig vest. Allebei een wat baggier model, maar zo stoer en stijlvol. De stof is lekker dik en zacht en alles is op en top afgewerkt. Ik ben ontzettend blij dat ik dit merk heb ontdekt. Alles combineert super met elkaar en het heeft echt een unieke en laid-back uitstraling. Bij Mainio werken ze op basis van instinct en dat maakt Mainio zo authentiek. Alle organic cotton die in de Mainio producten wordt gebruikt is GOTS gecertificeerd. De productie vindt plaats in India. Er wordt zorg gedragen voor goede en veilige arbeidsomstandigheden. Mainio investeert 2% van haar opbrengsten terug in de gemeenschap waar de fabriek gevestigd is. Je kleintje loopt er dus niet alleen supercool bij, maar je draagt ook nog iets bij door bij Mainio te kopen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s