JJ Rabbit

Lekker eten begint bij goed servies en bestek. Er is op dat gebied echt een heleboel leuks verkrijgbaar voor kinderen, maar niet veel is praktisch, ecologisch verantwoord én leuk. Via Rockin’ Green vond ik het merk JJ Rabbit: het bewijs dat het wel alledrie tegelijk kan! JJ Rabbit heeft een milieu en kindvriendelijk lijn ontwikkeld die de maaltijden een stuk leuker en makkelijker maakt. Helemaal vrij van chemische stoffen!

Biologisch afbreekbaar en vaatwasser veilig

Een gezonde maaltijd verdient een gezonde presentatie. Bij JJ Rabbit is alles 100% vrij van chemische stoffen. Er zijn absoluut geen BPA, Ftalaten, PVC of andere gevaarlijke chemische stoffen te vinden in producten. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van bioplastic. Dat is een 100% plantaardige variant plastic, die bovendien ook volledig biologisch afbreekbaar is. Beland jouw bioplastic beker, bordje, of bestek bij het vuilnis, dan zorgt het in ieder geval niet voor extra plastic op de groeiende afvalhoop. Gemak dient de mens gelukkig ook bij JJ Rabbit. Alles kan gewoon in de vaatwasser.

Cuppies, ergonomisch bestek en dip bordjes

Zoals ik eerder al zei; JJ Rabbit maakt de producten niet alleen verantwoord, maar ook praktisch en leuk. Elk design is ontworpen met oog op het plezier en gemak van kleine kinderen. De drinkbekers (Cuppies) hebben twee handvatten; dat is handig vasthouden voor beginnende drinkers. Het verassende aan de Cuppies is echter het diertje op de bodem. Drink je je beker goed leeg, dan komt het konijntje, kikkertje, nijlpaard of de pinguïn te voorschijn. Mosi vind het super leuk! En ik denk kindjes die net iets ouder zijn alleen nog maar leuker. De ergonomische vork en lepel zijn ook een groot succes hier in huis. Ze houden makkelijk vast, door de iets gebogen lepel gaat het eten net wat makkelijker de mond in. Die bocht maken is nog wat moeilijk voor beginnen de eters. De vork prikt goed, maar is niet scherp. Fijn voor de jonge, onhandige prikkers. Er is ook gaaf stapelbaar bordje in dierenvorm met apart vakje. Handig voor bijvoorbeeld appelmoes. In dezelfde kleuren zijn er ook kommen, comfortabele slabben en handige placemats. Kortom: alles wat je kleintje aan tafel nodig heeft, kun je bij JJ Rabbit vinden.

Een gedachte over “JJ Rabbit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s