GROM

Waar de meeste kinderkledingwinkels zich specificeren op een bepaalde leeftijdsgroep, kun je bij GROM terecht van baby tot puber. Schoenen, kleding en accessoires, maar ook skateboards, helmen en heelys. Wil jouw stoere (kleine) jongen of meid niet meer mee shoppen? Laat GROM zien en ze zijn vast zo om. Naast de webshop is er ook gewoon een ‘echte’ winkel in Amsterdam namelijk. Leuk voor jong en oud dus: de winkel is super cool én verkoopt prachtige merken waar ook moeders heel blij van worden.

Boardsport lifestyle

Het assortiment van GROM is gebaseerd op de boardsport en de lifestyle daar omheen. Belangrijke merken voor de winkel zijn dan ook de bekende skate-, surf- en snowboardmerken als DC, Vans, Volcom, Element, Santa Cruz en Munster. Er zijn zelfs Vans Chukka schoentjes in maat 16. Cool en stoer dus! Maar ook lief ontbreekt niet in de winkel: een roze overall van Mini Rodini, een zacht jurkje van Emile et Ida of een hartjes romper van Gardner en the Gang. Je vindt het allemaal bij GROM.

Mijn aankoop: alweer Mini Rodini

Zodra ik ergens SALE zie staan, kijk ik even welke items van Mini Rodini er nog zijn. Het zijn zulke mooie items en met 40% korting kan ik het gewoon niet laten. En al zijn er echt meer dan genoeg andere leuke merkjes, de prints van Mini Rodini zijn nagenoeg altijd spot on. Daarnaast heb ik een ongelofelijke zwak voor onesies. Daarom hangt naast Mosi’s lekkere blauwe konijnenpak, nu ook de grijze badger onesie. Vanwege de dubbele maten van Mini Rodini weer lekker op de groei gekocht, dus hopelijk kunnen we er minstens een half jaar van genieten. De totemprint is mijn lievelings van deze collectie, dus daar heb ik de legging van gekocht. Nu het winterse weer is begonnen ligt hij nog even in de kast, maar zodra het iets warmer wordt gaat deze heel veel gedragen worden. De kleuren zijn te gek en niks is zo fijn als spelen in een legging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s