Qeeboo Rabbit Chair

Ik heb een zwak voor mooie, strakke design items, als ik me liet gaan zou het hele huis vol staan. Fijn is het dan om design en functionaliteit te kunnen combineren. In de kinderkamer geldt wat mij betreft precies hetzelfde. Daar mogen de meubels ook wel strak en simpel, maar dan wel met een speelse twist. De Rabbit Chair van Qeeboo voldoet helemaal aan deze eisen. Designer Stefano Giovannoni heeft een konijnenkruk ontworpen die niet alleen functioneel is als zitje, maar ook een perfect statement item in elke ruimte is. Een eye-catcher; stoer, lief en simpel. Heel geschikt voor de kinderkamer, maar hij heeft totaal geen kinderachtig uiterlijk en past dus ook goed in een stijlvolle (kinder)hoek in de woonkamer.

De stoel is er in het klein en groot; voor kinderen en volwassenen. Leuk bijvoorbeeld om er twee bij elkaar te zetten in de hal en zo samen in stijl je veters te strikken. Langer zitten kan overigens ook heel comfortabel op deze leuke stoelen, want de oren dienen als rugleuning. En met een beetje fantasie draaien jullie je om en kun je ‘konijntje rijden’ of lekker over de oren heen hangen. De Rabbit Chair is er in acht verschillende kleuren, variërend van wit tot paars. Kun je niet kiezen? Ga dan voor de witte verlichte variant met 16 verschillende kleuren licht. De Rabbit Lamp is verkrijgbaar voor binnen of buiten.

De Qeeboo Rabbit koop je online bijvoorbeeld bij vtwonen, of kom hem persoonlijk ophalen in één van de winkels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s