Rockin’ Green

Ik kom steeds meer mooie ecologische (web)shops tegen en dat maakt me blij. Het is fijn om te zien dat het verantwoorde aanbod baby en kinderspullen steeds groter (en leuker) wordt. De keuze om voor verantwoord te gaan wordt daarmee alleen maar makkelijker. Zo kwam ik laatst ook de coole ecologische winkel Rockin’ Green tegen. Dat is er een die er echt uitspringt, met een bijzonder stoer groen assortiment.

Rockin’ Green

Rockin’ Green is de webshop van Renate Rocha. Zoals bij vele kinderwinkels begon ook haar zoektocht verantwoorde babyproducten toen ze voor het eerst zwanger was. Die eerlijke, verantwoorde en ecologische winkels waren wel te vinden, maar de spullen die ze verkochten waren totaal niet Renate’s smaak. Zij wilde net als andere (minder bewuste) moeder coole kleding voor haar zoontje. Na verder zoeken waren hier en daar waren gelukkig wel gave bewuste producten en merken te vinden, en na de geboorte van zoon nr. 2 besloot Renate deze te verzamelen. Zo is in 2016 Rockin’ Green ontstaan. Het verzamelplatform met coole, groene baby- en kinderproducten. Niet saai en liefjes, maar stoer en unisex. Groene producten die je kunt rocken!

Exclusief in de Benelux

Rockin’ Green is de enige plek in de Benelux waar je de prachtige speenkoorden van het Australische merk Pop Ya Tot en het handgemaakte fantasiespeelgoed van LoveLane kunt kopen. De speenkoorden zijn een perfect kraamcadeau, er is veel keuze in kleuren en patroontjes. De sleepy eyes zijn mijn favoriet. LoveLane maakt onder andere capes, manchetten en kroontjes. Heerlijk om je lekker mee te verkleden en spelen. En gaan ze verkleed mee naar buiten, dan is het nog stijlvol ook.

Van rugzak tot loopfiets

Andere favorieten van Renate zijn de rugzakken van Affenzahn, gemaakt van gerecycled plastic (die kunnen allemaal hun tong uitsteken en de grote kunnen ook nog verstoppertje spelen!), de loopfietsen van Kinderfeets en de geweldige kleding van Organic Zoo, gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen. De collectie petten en kleding van Pocopato en Filemon Kid vind ik zelf echt super tof en de ergonomische JJ Rabit bestekset zou nog wel eens een uitkomst kunnen zijn als je kindje zelf begint te eten. De draai maken met een lepel is hier aan tafel in ieder geval nog een hele uitdaging met normale lepeltjes.

Stuk voor stuk merkjes die je niet veel tegenkomt in andere (web)shops. Rockin’ Green heeft een hele toffe unieke en uitgebreide verzameling groene producten waar een perfect gevoel voor stijl uit blijkt. Keep Rockin’ Green!

 

 

6 gedachtes over “Rockin’ Green

  1. Wat ’n ontzettend aardige blog over Rockin’Green. Goeie keuze gemaakt. Inderdaad mooie ecologisch verantwoorde kledinglijn en leuke producten. Voor Rockin’Green ga zo door! Een goed en verantwoord nieuwjaar in 2017 gewenst 👌🏽

    1. Bedankt, A. Rocha, voor deze lieve reactie! En u ook de allerbeste wensen voor 2017! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen op http://www.rockingreen.nl 🙂
      Kleine tip: we hebben ons eerste eigen merk gelanceerd, geheel natuurlijke en onbewerkte kokosolie uit Suriname. Bekijk de voordelen van dit biologische, verzorgende (genees)middel hier: http://www.rockingreen.nl/a-46694366/rockin-green-100-biologische-kokosolie/rockin-green-natuurlijke-biologische-kokosolie/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s