Frankey Sue

Frankey Sue is de off- en online winkel van Karina – oprichtser van het wereldwijd verkrijgbare kinderkledingmerk FRNKY’S – en Anne-Britt –  eigenaresse van voormalige webshop Pearls & Swines. In de winkel verkopen ze zowel de prachtige eigen collectie als een schat aan bijzondere andere kleine merken. Stuk voor stuk met liefde geselecteerd passend bij de eigen visie en stijl van FRNKY’S. De winkel vind je in de Weimarstraat in Den Haag. Een leuke eigenzinnige winkelstraat net buiten het centrum die het bezoeken zeker waard is. Naast Frankey Sue vind je op loopafstand ook cadeauwinkeltje De maan is rond en het gezellige koffietentje Lolapalooza met de lekkerste taartjes.

FRNKY’S

De eigen FRNKY’S collectie is er één om van te houden. De stoffen zijn heerlijk zacht en de combinaties eindeloos. Alles is vrij basic, dus je kunt er alle kanten mee op. Fijn ook weer dat een groot deel, op mooie jurkjes na, vrij unisex is. De collectie heeft elke keer een nieuw thema. Winter 16/17 was dat The Ocean and me. Het bomberjack met de walvis achterop is mijn absolute favoriet. Helemaal als je de look afmaakt met de gave sailor cap. Het driehoekje komt steeds weer in de collectie terug en siert onder andere sweaters en leggings. Een simpel detail om een basic stuk op te fleuren. Minder is meer. Ik hou er wel van.

De winkel

Ik fiets regelmatig langs de winkel en het is elke keer weer een feestje om naar de etalage te kijken. Het concept is piekfijn uitgedacht en de creativiteit straalt van de winkel af. Ik shop heel graag online, maar deze winkel nodigt uit om naar binnen te lopen. Alles klopt. Er is geen overdaad, maar rust. Het is super stijlvol, met ruimte voor speelsheid. Je ziet dat er wordt gewerkt vanuit liefde en een eigen levensstijl. Er worden weloverwogen keuzes gemaakt in welke merken en producten worden opgenomen in de winkel en dat maakt het zoveel verleidelijker iets te kopen. De keuze is niet eindeloos, maar de selectie wel heel erg goed. Je vindt bij Frankey Sue o.a. Budtz Bendix, Repose AMS, Birds of Nature, Arim Closet en GRO company.

Mijn aankopen

Eerder kocht ik al eens een Holztiger houten giraf en een Noe & Zoe kussentje met sterren bij Frankey Sue. In eerste instantie bestond mijn laatste bestelling uit twee nieuwe aanwinsten, toen ik de bestelling op kwam halen voegde zich daar wonderbaarlijk nog een lieve Hevea badeend bij. Mosi vond hem net zo leuk als ik bleek al snel. Ik ben gek op de tekeningen van Wee Gallery en heb daarom voor de Wild Swaddle gekozen. Ik gebruik de swaddles nog heel veel, vooral als extra lakentje over Mosi’s matras. Dat ziet er gezellig uit en is handig om vaker te verschonen. Ook heb ik het spiegeltje in de vorm van een ballon van April Eleven gekocht. Spiegels zijn favoriet hier in huis, dus ik vond het tijd voor een grappig exemplaar op Mosi’s eigen kamer. Nu kan hij ook daar lekker naar zichzelf kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s