Fabrique de Limonade

Fabrique de Limonade: wat een heerlijke naam is het toch. Hij past helemaal bij de fijne collectie handgemaakte baby- en kinderkleding, speelgoed en accessoires van de Groningse eigenaresse Petra. Ik houd Mosi’s garderobe graag een beetje uniek en speur graag naar bijzondere spulletjes. Etsy is daar bij uitstek het platform voor en daar kwam ik ook Fabrique de Limonade tegen. Dat Petra graag achter de naaimachine zit zie je terug naar haar geweldige grote en diverse aanbod. Je hebt keuze uit meer dan 200 items! Kiezen is voor mij dan ook het lastigste als ik tussen al het moois kijk.

Fabrique de Limonade

Alles in het winkeltje van Fabrique de Limonade is handgemaakt, met veel zorg en aandacht. De liefde voor mooie stoffen zie je terug in de collectie. Er is ontzettend veel keuze. Van zachte, lieve kleuren met rustige prints tot felgekleurde, vrolijke patronen. Er is altijd iets passends te vinden. Veel stoffen matchen goed met elkaar. Je kunt dus makkelijk een zelf gemixt setje samenstellen, maar verschillende items van dezelfde stof kan ook. Zoek je een kraamcadeautje? Kijk dan ook zeker even bij de wantjes en mutjes. 

Leggings, pofbroekjes en harems

Mijn absolute favorieten zijn de broekjes van Fabrique de Limonade. De stoffen zijn heerlijk zacht en comfortabel en de prints stuk voor stuk geweldig. Met een basic shirt erop heb je al een hele toffe outfit. Ik word er vrolijk van. Het gele veren broekje was lang mijn favoriete legging voor Mosi. Ik zal hem ook niet snel vergeten, want hij zette er zijn eerste stapje in. Het is jammer dat hij te klein is, want de stof ziet er na het vele wassen en kruipen nog heel mooi uit. Sinds kort heeft Mosi een fijn, iets warmer harembroekje met bergenprint. Hartstikke zacht ook weer en piekfijn afgewerkt. Het is nu al één van de winterfavorieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s