Little Indians

”Let your dreams run wild,  be brave enough to follow’‘; deze gedachte heeft Little Indians, het geestekind van Vanessa de Kock-Erasmus, gebracht waar het nu is. Het merk is amper twee jaar oud en al verkrijgbaar in 200 winkels in 24 landen. Inspiratie haalt Vanessa uit alledaagse gebeurtenissen, maar ook uit haar (verre) reizen met en zonder familie. De kleding wordt gemaakt van de fijne eco-vriendelijke stoffen en worden onder fair-trade omstandigheden geproduceerd in Instanbul.

Universe collectie

Pas geleden lanceerde Little Indians de Universe collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de grote steden. Nouja geïnspireerd; het zijn letterlijk rompers, shirts en sweaters met de namen grote steden als Toyko, New York, Paris, Milaan en natuurlijk Amsterdam op de borst. In zwart, wit en grijs; dus helemaal hip voor babies die mee gaan in de monochroom trend.  Ik denk dat mening mama jaloers is op de outfit van de mini-me bij deze collectie. Wil je graag matchen met je baby? Dan kan dat trouwens heel goed met de nieuwe Mama en Family Magazine shirts van Little Indians.

Broekjes met prints

Little Indians begon met vooral veel leuke unisex broekjes met mooie prints. Dat vind ik ook nog steeds de sterkste ontwerpen. Er is veel keuze uit broekjes in mooie zachte aardse kleuren met fijne prints. Cactussen, driehoekjes, pijlen of streepjes; allemaal fijn te combineren met basics en je hebt een goede outfit. Die fijne basics heeft Little Indians trouwens ook: mooie gebreide vestjes, een gesteepte sweater of een fijne jumpsuit. Ik zag deze zomer de cactusprint al veel voorbij komen op Instagram en had mijn ook toen al op het cactus baseball jasje. Dat heb ik toen nooit gekocht, maar gelukkig was er nog één over in de sale. Hij staat echt heel stoer. Verder heeft Mosi een nieuwe cirkelsjaal; die kan hij lekker zelf aandoen. En een schattige muts met oortjes. Ik kijk uit naar de dag dat die langer dan een halve minuut op zijn hoofd blijft. Waarom lukt een emmer wel en een muts niet?

Een gedachte over “Little Indians

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s