Indikidual

Indikidual is één van de meest eigenzinnige kinderkledingmerken die ik ken. De prints zijn lekker gek en anders. De kleding is unisex. En de productie is duurzaam en verantwoord. Mede door die eigenschappen is het absoluut één van mijn favoriete merken. Vooral de bananenprint, die in veel items terugkomt, was liefde op het eerste gezicht. Mosi heeft daar na zijn zomerjas, nu ook een winterjas van. En wat krijgt hij er veel complimentjes om. Als hij die jas aan heeft tovert hij bij iedereen een glimlach op zijn gezicht. Indikidual laat niet alleen hem shinen, maar ook de mensen om hem heen.


Only to be worn by indikiduals

Zoals ik al zei is indikidual een unisex merk. Dat vind ik echt geweldig. Kinderen kiezen zelf wat ze leuk vinden om aan te trekken. Ze worden uitgedaagd om hun eigen persoonlijkheid te laten stralen, zich uit te drukken met hun kleding en vooral hun eigen individu te zijn. En dat kan zeker met de collectie van indikidual. De kleding is uniek en expressief. Dat is iets wat ik Mosi graag meegeef. Durf jezelf te zijn! Gelukkig is er ook goed over het comfort nagedacht, want elk ontwerp is praktisch, comfortabel én modieus.

Bananas bananas bananas

Mijn absolute favoriet is de hand getekende bananenprint. Hier zijn de jasjes van Mosi mee gemaakt, maar hij komt ook terug op o.a. leggings, onesies en sweaters. In verschillende kleuren. Een andere lieveling is de zig zag bodywarmer, die was er helaas niet meer in Mosi’s maat. Was ik maar eerder geweest, want ik zie hem er al helemaal in rondlopen. Met de mutsen en sjaals van indikidual krijg je bijna zin in de winter; een grauwe dag is zo weer opgefleurd met die gele stippen op je hoofd. En als het dan uiteindelijk gelukkig weer zomer is, dan kun je die perfect vieren met de super leuke jumpsuits met bijvoorbeeld de jellybeans, sombrero of piñata print. Ik word eigenlijk gewoon van de hele collectie hartstikke vrolijk.

Je bestelt al dit moois heel makkelijk en snel via de website; het is binnen een paar dagen binnen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s