Angelcare matras

Voor Babystuf, een website bomvol informatie over zwangerschap en baby(producten), mochten we het Angelcare matras van Mykko testen. Dat kwam goed uit, want sinds Mosi over was op zijn ledikant sliep hij op één van de goedkoopste IKEA matrassen. Ooit gekocht als logeermatrasje. Met het Angelcare matras ging hij dus eindelijk weer over op een matras van goede kwaliteit, sterker nog, zo’n goed matras had hij nog nooit gehad.

Speciale toplaag

Het matrasje is lekker stevig en heeft fijne afritsbare, wasbare hoezen. Verder heeft het matras hele fijne eigenschappen. Het is vochtbestendig, ademend, anti-huisstofmijt, anti-bacterieel en anti-allergisch. Waarom dit fijn is spreekt eigenlijk voor zicht. Veel unieker en voor mij misschien wel de belangrijkste eigenschap is de speciale ventilerende topper. Door deze toplaag kunnen (jonge) kindjes ook als ze op een buik liggen goed ademenen. Dit hadden we zeker eerder kunnen gebruiken. Mosi sliep als kleine baby graag op zijn buik, maar vanwege als adviezen om dit niet te doen heb ik dat alleen af en toe gedaan als ik erbij was en op hem kon letten. En zelfs dan was ik er niet gerust op. Met de topper hadden we allemaal wellicht wat meer rust gehad in de eerste slapeloze maanden.

Je leest mijn volledige review op Babystuf, maar ik kan vast verklappen dat ik erg positief ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s