Heinde & van Verre

Na 16 maanden gebroken nachten weet ik inmiddels wat een perfect babyshower of kraamcadeau voor een nieuwe moeder (in spe) is. Een ochtendjas; of noem het in dit geval maar een nachtjas. Elke keer dat je weer onder je warme dekens vandaan moet komen is een klein intern gevecht, wat een stuk verlicht kan worden met een lekkere warme kimono. Bij de Haagse woon- en stoffenwinkel Heinde & van Verre vind je heerlijke exemplaren. En je kan hier direct ook iets voor de baby kopen, want het beste excuus om schattige babyspulletjes te kopen is een bezoekje aan kersverse baby. Heinde & van Verre heeft onder andere leuke babyhandoeken, speelkleden en knuffeltjes; allemaal fair, origineel en superleuk!

Heinde & van Verre

Heinde & van Verre is uniek in haar collectie geïmporteerde stoffen en accessoires uit het Indiase subcontinent en ook zeker de producten van het eigen label zijn bijzonder. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten (o.a. zijde, katoen, wol en linnen). Deze worden vaak met de hand geproduceerd in kleine bedrijfjes: volgens Fair Trade principes. Ook wordt er hergebruikt; van oude dekens en sarees worden nieuwe woonaccessoires gemaakt. Een duurzame, maar ook zeer trendy collectie dus. Veel is in de webwinkel te vinden, maar zeker niet alles. Een bezoek aan de winkel zul je zeker geen spijt van krijgen, want deze stoffen wil je voelen!


Ik kocht dit viskussen een tijdje geleden bij Heinde & van Verre. Een leuke eye catcher op de bank en stevig genoeg om ook door Mosi overal heen gesleept te kunnen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s