Jaren ouder én weer jong

Niet eerder voelde ik me zo volwassen als sinds de geboorte van Mosi. De verantwoordelijkheid, zorg en het slaapgebrek maken dat ik me in járen ouder voel en hij heeft de anderhalf nog niet eens aangetikt. Onbezonnen keuzes maakte ik al niet veel, maar nu denk ik al helemaal drie keer na. Dat klinkt heel saai, maar saai is het geen dag. Ik geniet van de gekke wendingen die de dag heeft met een dreumes aan je zijde. Ik geniet van zijn spel en lig met plezier naast hem op de grond. En ik geniet van alle kinderfeesten waar ik via hem weer aan deel kan nemen. Met een kind, voel je je soms weer even kind. Jaren ouder en toch even zo jong.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s