Gras onder je voeten

Gras onder je voeten is de webshop van Sonja en Freek Bos. Ooit ontstaan vanuit de wens van Sonja om thuis te kunnen blijven bij de kinderen én om spulletjes te verkopen waar ze blij van werd. Dat is volgens mij super gelukt. Inmiddels is ook Freek fulltime met de webshop bezig, zodat de eerste wens van Sonja (tijd voor de kinderen) niet aan het succes van de Gras onder je voeten ten onder hoeft te gaan.

Nieuwe merken

Sonja is de eerste die onder andere het geweldige Done by Deer en MonpetitZoReol naar Nederland haalde. De collectie wisselt dan snel. Kijk je een weekje niet op de site, dan is er vaak alweer van alles bij gekomen. De merken die Sonja en Freek inkopen zijn onderling wel heel goed te combineren. Een kamertje inrichten in een bepaalde stijl hoeft bij Gras onder je voeten dus niet helemaal met hetzelfde merk te gebeuren. Er is keuze zat!

Mijn favorieten

De kussens van Roommate staan volgens mij in elk kamertje leuk. De ster en maan staan nog op mijn lijstje voor Mosi’s kamer. De muurstickers van POM kunnen elke ruimte opfleuren. Ik heb confettistippen in Mosi’s kamer, want ik houd van kleur, maar ook  met een voorkeur voor monochrome kun je je hart ophalen. Zwarte batman, cactus of druppelstickers zijn nog maar het begin van het grote assortiment muurstickers. Het keukentje van Sebra is werkelijk geen straf om in de woonkamer te zetten. Het is echt prachtig, maar helaas wel iets buiten mijn budget (€200).

img_5113

Mijn bestelling

Ik houd van een mooi opgemaakt bordje eten en daar hoort ook een mooi bordje bij. Het liefst wissel ik dat nog al eens en dus heb ik bij Gras onder je voeten al meerdere bordjes besteld. Ik heb een leuk bordje van Done by Deer, een Nom Nom Nom bordje van Buddy and Bear en een Design Letters bordje. De houten dieren collectie van Holztiger groeit hier in huis ook gestaag en een groot deel komt van Gras onder je voeten vandaan. Ze hebben een enorme keuze van safari tot boerderijdieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s