Fruit.nl

Ik ben gek op chocola. Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik geen cacao in mijn mond heb gehad. Maar weet je waar je mij nog blijer mee maakt dan met chocola? Met vers fruit! Voor bosbessen kan je me ’s nachts wakker maken. En dat zegt heel veel, met het huidige nachtrooster. De vitamines kunnen we dan ook goed gebruiken, zeker nu we het eerste herfstvirus alweer onder de leden hebben gehad. In de zomer ga ik graag naar de markt voor fruit, maar ik ga er niet voor door de regen en wind. Jij ook niet? Dan biedt fruit.nl uitkomst!

Mosi en fruit

Mosi houdt ook echt van fruit. Hij heeft wel zijn voorkeur, maar dat is steeds een verrassing. Hij kan weken geen bananen eten, maar gek zijn op peer. Tot het ineens is omgedraaid. Ik maak daarom vaak leuke figuurtjes met verschillende soorten fruit. Dan zit er altijd wel iets tussen wat hij lekker vindt. En de rest eet ik gewoon op. Dat vind ik helemaal geen straf. Wat fruit.nl zo leuk maakt is dat we nu allebei nieuwe soorten fruit leren kennen. Er zit ook regelmatig een stuk exotisch fruit in en die koop ik anders niet zo snel.

Fruit.nl

De fruitbox wisselt wekelijks van inhoud met 5 tot 7 verschillende soorten kwaliteitsfruit. Seizoensfruit van Nederlandse bodem tot exotisch fruit. Soms tref je ook snackgroente aan in de fruitbox. Neem een wekelijks opzegbaar abonnement en jouw box wordt elke week, twee weken of maand gratis thuis bezorgd. Eenmalig proberen of het iets voor jou is kan ook. Drink jij je portie fruit liever, dan heeft fruit.nl voor jou de sapbox. En wil je eens iemand verrassen met een gezond cadeau? Dan kan je ook een fruitmand laten bezorgen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s