Birds of Nature

In september stond Mosi model voor herfst/wintercollectie van Birds of Nature. Die collectie is sinds deze week te koop. Neem dus snel even een kijkje naar de prachtige WANDERLUST collectie en zie Mosi schitteren in de campagne. Hij heeft de stoere desert bootie gedragen in de kleur Olive. Deze leren schoentjes worden handgemaakt in Portugal; in vijf verschillende kleuren. Bestel voor een persoonlijke touch een extra fringe in een andere kleur. Ook droeg Mosi een superzachte winterbootie, maar daar zul je nog even op moeten wachten. Deze is binnenkort te bestellen.

De foto’s zijn gemaakt door de getalenteerde fotografe Iris Dorine.

_r5a72832
FOTO: IRIS DORINE

Birds of Nature

Birds of Nature is geboren vanuit een passie voor authentieke, mooie en duurzame items met een uniek karakter. En dat zie je goed terug in de collectie. Alle items zijn gemaakt van fijne, natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt, met mooie details zoals de fringes. De schoentjes worden handgemaakt in Portugal van met zorg geselecteerd leer.

Ben je nog op zoek naar een mooi kraamcadeau of fijne (eerste) schoentjes voor je kind? Dan is Birds of Nature echt een aanrader! Ik wou dat ik hen eerder had ontdekt, dan waren deze okergele booties zeker Mosi’s eerste stappers geweest. Ik zou ze nu nog bijna ter decoratie kopen, zo mooi vind ik ze.

2 gedachtes over “Birds of Nature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s