Pannenkoek klok

Pannenkoeken eten is een feest! En al helemaal als je wat extra je best doet met de versieringen. Met stroop kun je al een hele hoop door een leuk figuurtje te tekenen, maar het kan ook origineler. Ik heb voor Mosi een pannenkoekenklok gemaakt. Die cijfers snijd ik niet zelf zo netjes uit, dat doe ik met behulp van koekjes uitstekers. Bij de Hema kocht ik een setje met de cijfers 1 t/m 10. En wat is er nou lekkerder dan een pannenkoek met kaas. De cijfers heb ik daarom uit een plak kaas gestoken. Dat werkt ook nog eens heel prettig, want zo’n plak snijd heel makkelijk en netjes. Houd je meer van zoete pannenkoeken? Dan zou je ook kunnen proberen om de letters met poedersuiker te strooien in de vormpjes. Dat vereist wel wat meer behendigheid dan uitsteken.

img_5163

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s