Mooie nachtlampjes

Een mooi nachtlampje is al vanaf de geboorte een echte aanwinst in de babykamer. Tijdens de nachtvoedingen is het fijn als je iets kunt zien, zonder direct een groot licht aan te hoeven doen. Later komt er ook vast een periode dat het lampje de hele nacht aan blijft, dus het is slim om al direct op een paar dingen te letten. Is het bijvoorbeeld wel veilig dat hij zo lang aan staat, en is het lampje een beetje zuinig met energie. Het kan heel fijn zijn om een lampje op batterijen te hebben, maar ook een snoer heeft voordelen. Je hoeft in ieder geval niet midden in je toch al gebroken nacht op zoek naar nieuwe batterijen. Ik heb een aantal merken met leuke nachtlampjes op een rij gezet.

lampjes

  1. Het merk Goodnight Light maakt onder andere hele gave origami bootjes en een tropische ananaslamp. Deze heb ik net voor Mosi gekocht als extra nachtlampje. Hij werkt met snoer en geeft vrij veel licht. Gebruik ik op dit moment niet voor hele nachten, maar wel als ik meer licht wil bij het nachtbraken.
  2. A Little Lovely Company heeft een heel breed assortiment met kleine figuurlampjes op batterijen. Ik heb een schattig cookie lampje naast Mosi zijn bedje staan. Staat bij ons hele nachten aan en de batterij gaat lang mee. Hij verlicht de kamer niet echt, maar geeft wel een vertrouwd lichtpunt in de kamer. Ze kosten zo’n 10 euro, dus je kunt er best wat verzamelen. Dan heb je ook snel een andere achter de hand als de batterij op is.
  3. Heico maakt veel originele figuurlampen. Bij elk kamertje kun je wel iets met het juiste thema en in een passende kleur vinden. Van zwart witte paddestoel tot watermeloen en van konijn tot hamburger. De lampjes geven een zacht licht, waar je prima naast kunt slapen.
  4. De lampen van Disaster Design zijn superstrak en bijna zonde om in de kinderkamer te verstoppen. Met geometische vormen misstaan ze niet in de woonkamer. Stoere dinosaurussen, oranje vossen en witte ijsberen; er is genoeg keuze. De lampen zijn voorzien van een ledlamp die tot 50.000 branduren mee gaat. Dat zijn meer dan 4000 nachten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s