Jut en Juul

Via Facebook kwam ik de webshop van Jut en Juul tegen.De advertenties popten op, omdat een groot deel van mijn vrienden met kinderen hun pagina al geliked hadden. En als mijn vrienden iets leuk vinden, is dat voor mij altijd een reden om even een kijkje te nemen. Het is ook geen stom toeval dat mijn vrienden Jut en Juul leuk vinden, erg veel mensen vinden de kids lifestylewinkel leuk! Ze hebben namelijk al bijna 50.000 trouwe likers op Facebook. Echt een aantal om trots op te zijn. Ben je meer van Instagram, Twitter of Pinterest? Daar kun je Jut en Juul ook volgen.

Top 5 leukste winkels

Jut en Juul bestaat (pas) 8 jaar en staat al 3 jaar achter elkaar in de top 5 van leukste stenen winkels in Nederland. Die leukste winkel vind je overigens in het altijd gezellige centrum van Leiden. Ik shop zelf graag online, maar dat er ook gewoon een ouderwetse offline winkel is natuurlijk wel een grote pré. Lekker rondneuzen in een winkel vol mooie spulletjes is op z’n tijd ook heerlijk. Kies je toch voor online, dan kan je met een assortiment van meer dan 2500 artikelen uit binnen en buitenland eigenlijk nooit zonder iets te bestellen de webshop weer verlaten. Al vanaf € 30 euro verzendt Jut en Juul jouw bestelling gratis; een stuk lager dan bij veel andere online winkels.

20161018-20161018-img_9521
Alles mooi ingepakt verzonden en met een kaartje erbij. Een feestje om uit te pakken.

 

Mijn favorieten

Jut en Juul heeft een groot deel van de collectie van Aden and Anais; een van mijn favoriete merken als het op hydrofiele doeken, dekentjes of slaapzakken aankomt. Mijn bestelling bestond dan ook onder andere uit de limited edition Dream Blanket Papparazzi. Verder was ik op zoek naar een goed nachtlampje voor Mosi, nu hij ’s nachts weer vaak wakker wordt. Op hoop van zegen dat dit hem een beetje tot rust brengt. De ananas van Goodnight Light kwam ik via Instagram al regelmatig tegen, maar kon ik vanwege de prijs lang weerstaan. Nu hij bij Jut en Juul in de aanbieding was kon ik dat alleen niet meer, maar daar heb ik zeker geen spijt van. De vilten dierenkoppen van Fiona Walker samen met de jungle groeimeter van Wee Gallery staan op mijn verlanglijstje en zouden heel goed een mooi kerstcadeau kunnen worden. Dit is maar een kleine greep uit een pagina vol moois, waar ook heel regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd. Neem dus zeker zelf een kijkje als je op zoek bent naar bijzondere kinderartikelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s