Aden + Anais

In tegenstelling tot veel van de merken die nu favoriet zijn hier in huis, ben ik Aden + Anais wel al voor dat Mosi geboren werd tegen gekomen. We hebben er dus al 16 maanden plezier van. Ik liep in de Bijenkorf tegen de Jungle Jam swaddles aan en kocht meteen drie stuks. Ik kon toch echt niet kiezen tussen olifanten, apen of giraffen. Allemaal mee naar huis dus!

Aden + Anais is begonnen toen Reagan Moya-Jones moeder werd in New York en op zoek ging naar de swaddles die haar familie generaties lang gebruikte in Australie. Ze kon ze niet vinden en besloot ze zelf te maken. Zo is het merk in 2006 geboren en nu 10 jaar later zijn de doeken wereldwijd verkrijgbaar. Benieuwd naar de langere versie van het startverhaal van Anais + Anais? 

1000 dingen doek

De swaddles (inbakerdoeken / grote hydrofiele luiers) zijn mijn meest veelzijdige baby aankoop ooit geweest. Ze zijn gebruikt als handdoekje, zonnescherm, sjaal, dekentje, speelkleed, knuffeldoek en doen nu vooral dienst als extra lakentje in bed. Sinds kort hebben we er ook een bamboedoek bij, die werkelijk nóg zachter is. Naast de swaddles heeft Aden + Anais ook een heel assortiment aan andere babyspullen met dezelfde leuke prints. Voor Mosi heb ik bijvoorbeeld ook twee slaapzakken; de cozy (4 lagen muslin) en de super cozy voor de winter. De slaapzakken zijn vallen wat groot en zijn wijd, maar zijn van goede kwaliteit. De super cozy is bij een hele onrustige slaper (zo’n periode heeft Mosi nu) niet zo geschikt, vanwege de drukknoopjes aan de bovenkant. Die gaan los als er veel getrappeld en gedraaid wordt. Verder hebben we een dream blanket; een heerlijk dekentje van  120 x 120 cm met 4 lagen muslin.

IMG_5045.jpg
bamboe swaddle als lakentje en de jungle jam cozy slaapzak aan

Een greep uit het assortiment

Aden + Anais heeft echt een heel uitgebreid assortiment, van douchegel tot romper. Ik licht er een aantal uit. Heel handig lijkt mij deze doek voor over het autostoeltje. Veilig, want de doeken zijn dun en ademen goed. Ik deed dit vaak gewoon door de doek er overheen te gooien, maar dat glijd ook makkelijk weg en op je baby. Met deze speciale doek met bevestiging heb je daar geen last van. De rompertjes en kruippakjes zijn ook zeker voor een zomerbaby de moeite waard om naar de kijken. Goed bedekt, maar niet zweterig vanwege de fijne stof. Ook de bandana bibs raad ik aan als je net als ik een baby met een kwijlperiode hebt. De hydrofiele stof droogt snel, dus je kunt het slabbertje makkelijk wisselen om even te laten drogen. Dan liggen ze niet met zo’n vervelende natte nek. En als laatste de Musy Mates; deze kleine knuffellapjes van dezelfde stof als de swaddles zijn toch onweerstaanbaar.

20161018-20161018-img_9529-2
De Cozy Plus slaapzak en de dream blanket Papparazzi (ter ere van het 10 jarig bestaan)

Een gedachte over “Aden + Anais

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s